Да наречем интервю на Тъкър Карлсън с Владимир Путин епохално

...
Да наречем интервю на Тъкър Карлсън с Владимир Путин епохално
Коментари Харесай

Най-известният американски журналист Тъкър Карлсън е в Русия и се готви за епохално интервю с Путин

Да назовем изявление на Тъкър Карлсън с Владимир Путин " епохално събитие " би било непретенциозно. Става въпрос за най-гледаният водещ в Съединени американски щати, освен това с доста, който даже като водещ на предаване във Фокс Нюз привличаше 3,5 милиона фенове всеки ден. За съпоставяне най-гледаното предаване на свръх-либералната MSNBC, която съставлява властта сега, притегля едвам 1,4 милиона фенове, написа " Труд ".

Това бе преди той да стартира да пуска своето шоу непосредствено в Туитър - където първият му клип бе гледан от 120 милиона души. Интервюто му с Виктор Орбан - от 130 милиона души.

Съединени американски щати сега страдат от доста съществено разделяне сред демократи и републиканци. Войната в Украйна е една от аргументите за това разделяне - републиканците към този момент намерено блокират финансирането на Украйна, до момента в който демократите държат, че би трябвало да завоюват идните президентски избори с цел да го продължат.

Разбира се, доста републиканци към момента смятат, че би трябвало да се поддържа Украйна. Но тук е значим различен миг - те въпреки всичко смятат, че Джо Байдън се е провалил в метода, по който е обезпечил тази поддръжка. За всички тях ще е значимо да чуят какво ще каже Путин и какво ще разкрие за неговата позиция.

Дали изявлението ще промени присъединяване на Съединени американски щати във войната - не, най-малко до есента. Но сега Доналд Тръмп, евентуалният предстоящ президент на Съединени американски щати, се колебае в позицията си за войната в Украйна. В едно свое изявление твърди, че ще спре финансирането, в друго изказване от скоро декларира, че в случай че завоюва изборите, ще накара Европа да дава същите пари, които ще дават Съединени американски щати на Украйна. Интервюто и реакцията е прекомерно евентуално да дефинират позицията му към войната.

Впрочем, Тъкър Карлсън е един от евентуалните претенденти за вицепрезидент на Тръмп.

Тъкър от дълго време е с изключение на всичко и герой за свободата на словото. Той стартира да пуска своето предаване в Х (както към този момент се споделя Туитър), тъй като желае да е свободен от цензурата. Това му даде опцията да интервюира доста хора, както да вземем за пример Орбан, които може би нямаше да има опция да разпитва във Фокс Нюз.

Той прави това изявление с една единствена цел - както споделя Робърт Кенеди-младши в собствен туит:

" Старата медия е в суматоха, тъй като им разбрахме лъжите и пропагандата. Тъкър Карлсън има право да интервюира Путин. Трябва ни повече бистрота, не по-малко. Едно време разбирахме, че публицистите би трябвало да интервюират международни водачи, в това число тези, с които сме във война. "

Интервюто евентуално ще бъде най-гледаното видео на сходна тема в света. Можем да забележим първото изявление с милиард гледания.

Със сигурност обаче ще забележим едно от най-значимите събития най-малко за последното десетилетие.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР