Да, наистина има на коронавируса - E484K. Предполагам, че това

...
Да, наистина има на коронавируса - E484K. Предполагам, че това
Коментари Харесай

Известен наш вирусолог призова да не се паникьосваме от нова мутация на британския коронавирус

Да, в действителност има на ковид - E484K. Предполагам, че това няма да е чак толкоз огромен проблем – тъй като антителата ни обезвреждат, само че не в степента, в която обезвреждат изходния вид. Това уточни вирусологът Любомира Николаева-Гломб, завеждащ катедра " Вирусология " към Националния център по заразни и паразитни заболявания.
касае аминокиселина в S-протеина на ковид, с който той прониква в човешките кафези. Тя съществува както в южноафриканския (B.1.351), по този начин и в бразилския вид (P.1.) на ковид.
 Гръцките управляващи нащрек поради английския вид на COVID-19 Гръцките управляващи нащрек поради английския вид на COVID-19
Здравните управляващи и учени са нащрек за очевидното разпространяване на английския вид на SARS-CoV-2 и откриването на южноафриканския в...
Любомира Николаева-Гломб увери пред Нова телевизия, че в България сме готови за секвениране и търсене на южноафриканския и бразилския вариант на ковид.
Специалистът предизвести, че би трябвало да се приготвяме освен към пандемии от вируси, само че и към бактерии, които са резистентни към антибиотици. Тя даде като образец за допустима заплаха вирусът на кримската конго хеморагична тресчица. Проблемът е, че хората влизат в ареалите на дивите животни, живеем все по-близо до дивия свят, заключи тя общопризнат факт. И изрече поддръжка за напъните на Бил Гейтс за битка с пандемии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР