Да, можем да бъдем преносители, ако сме . Това заяви

...
Да, можем да бъдем преносители, ако сме . Това заяви
Коментари Харесай

Проф. Аргирова: Може да бъдем преносители на вируса, ако сме ваксинирани

" Да, можем да бъдем преносители, в случай че сме . Това съобщи вирусологът проф. Радка Аргирова в изявление за bTV. По думите й обстановката ще зависи от това в каква степен хората в обкръжението към нас са имунизирани:
" Ако се получи по този начин, че сме доста измежду неимунизирани нещата стават напълно разнообразни. Силно се надявам, че ще бъде проведена осведомителна акция, ще има от кое място да се прочете и най-важното ще има къде хората да зададат въпросите си ".
 Предложение: Ваксинацията против COVID-19 да е наложителна за контактните специалности Предложение: Ваксинацията против COVID-19 да е наложителна за контактните специалности
Ваксинацията против ковид в Русия може да стане наложителна за представители на контактни специалности. Тази позиция изрази Владислав...
Проф. Аргирова показа, че е получила първата доза преди седмица и в този момент доста се пази да не се болести преди втората доза от имунизацията. Според нея отбраната от имунизацията ще бъде към една година.
Тя изясни, че има дребна разлика сред двете ваксини и посочи, че тази на Moderna кодира целия S ген на . Според нея хората " надали ще могат да избират коя ваксина избират. Във всички случаи имунизациите са безвредни и която и да се случи може да бъде употребена напълно умерено. Всичките ваксини бяха признати с една бърза процедура и клиничните тествания не престават. "
Относно новите разновидности на вируса проф. Аргирова сподели, че те надали биха компрометирали .
Относно идните избори проф. Аргирова съобщи: " Не съм съгласна да се пуснат за 2-3 часа карантинираните. Поне 1 месец преди датата, която ще се дефинира за изборите хората, които преносимо ще разнасят урните би трябвало да бъдат имунизирани и тествани, че  имат антитела. Това да допуснем да популяризират вируса ще бъде неприемливо ".
 Европейска комисия завърши диалозите с Valneva за нова ваксина против COVID-19 Европейска комисия завърши диалозите с Valneva за нова ваксина против COVID-19
Днес Европейската комисия завърши проучвателните диалози с фармацевтичното сдружение Valneva за закупуване на евентуална ваксина...
Тя добави, че би трябвало да има 2-3 проекта, които да се съблюдават прецизно при положение на повишение на заболеваемостта. По думите й най-големите разпространители на вируса са моловете и учебните заведения.
Проф. Аргирова съобщи, че договарянията за съветската ваксина " Спутник V " е добра вест и тя би била добър избор за доста хора - още повече, че към този момент няколко страни я употребяват в всеобщ размер.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР