Да, мъжете са много трудни за разбиране. Може би е

...
Да, мъжете са много трудни за разбиране. Може би е
Коментари Харесай

Във всяка любов има малко лудост! Ето как да го накараш да полудее по теб

Да, мъжете са доста сложни за схващане. Може би е съвсем невероятно да схванеш какво желаят или мислят и още повече какво усещат към теб. Особено в случай че към този момент сте дружно и не ти демонстрира никаква по-силна обвързаност или обич. Да, мъжкия пол е добър в прикриването на страсти и усеща. Но идва миг, в който не могат повече да крият какво изпитват и се разкриват.

Кога става това обаче – при всеки е строго самостоятелно. А от време на време от прекомерно дълго очакване се примиряваш и приемаш, че той не изпитва мощни усеща. Но може и да размените функциите си и сътрудникът ти да полудее по теб. Всичко е в твоите ръце.

Ето по какъв начин да го накараш да полудее по теб

Бъди повече фокусирана върху себе си

Не приказваме да си арогантна или изцяло егоцентрична персона. Но това, което имаме поради, е, че колкото повече вярваш в личната си вътрешна хубост, толкоз повече ще блестиш и това няма по какъв начин да остане неусетно. Хората приказват доста за това какъв брой секси е увереността, само че това е освен това от това да имаш малко самочувствие. Всъщност  увереността може да бъде много скромна.

Това е това надълбоко познание за личната ти стойност и постоянно си проличава, когато някой е убеден в себе си. Това е още една причина, заради която любовта към себе си постоянно би трябвало да бъде мощната основа, върху която стоят всичките човешки взаимоотношения – сантиментални или други.

Накарай го да се усеща специфичен

Забрави за това, че в миналото се е приемало за съвременно да бъдеш прекомерно недостъпна, груба и арогантна. Ако си същинска дама няма да ти е до сходно държание. Покажи му, че ти в действителност си заслужаваш. Накарай го да осъзнае, че си друга и не се сливаш с масовката, която е прекомерно повърхностна, меркантилна и безсъвестна. Направи по този начин, че да се почувства специфичен.

Накарай го да се почувства като че ли е единственият човек, за който имаш очи. Накарай го да разбере, че той те кара да се смееш и те прави щастлива.Усмихвай се, флиртувай, не забравяй и за смелия зрителен контакт, бъди блага и му отдели от времето и вниманието си.

Може да си помислиш, че това звучи като куп нелепости, само че истината е, че работи  сносно. Когато един мъж се усеща оценен, той ще оцени всичко, което правиш или казваш. И още повече ще полудее по теб.

Забави темпото

Да запазиш самообладание в една връзка, вместо да му се хвърлиш на врата и да го изплашиш, значи да позволиш на нещата да се развиват с по-бавно движение.

Колкото и да се изкушаваш да прекарваш цялото си време с него, би трябвало да запазиш самообладание и да вярваш, че те чакат доста хубави моменти, само че към момента е прекомерно рано.

Ако още при започване на опознаването се виждате всеки ден и сте непрекъснато дружно, рискът да си омръзнете по-бързо е доста по-голям. Нека има тръпка, дано чака с неспокойствие деня, в който ще те види. Трябва да се опиташ да запазиш интереса, който демонстрира към теб, а шансът той бързо да се изпари е доста вероятен. А и не забравяй, че за хубавите неща би трябвало време и самообладание.

Физическо привличане

Привличането е значима част от това по какъв начин да накараш гаджето си да полудее по теб. Похотта може да бъде значим съдружник в тази сложна задача. Разбира се, привличането е комплицирано и доста по-многостранно, в сравнение с наподобява.Но въпреки всичко за множеството от нас погледът и мисълта, че сътрудникът ти е изключително секси през днешния ден, несъмнено ще ти помогне.

Често срещано факсимиле е, че след известно време можете да се „ оставите “ във връзка. Важно е да можете да се чувствате удобно дружно във всевъзможни моменти.

Бъди уязвима

Твоята задача тук не е да го накараш да те харесва доста, а да го накараш да бъде захласнат от теб и да има очи единствено и само за теб. Това изисква същинска дълбочина на връзката ви, която надвишава плиткото и основава специфична връзка.

И нормално се случва, единствено когато можем в действителност да се отворим за някой различен и да бъдем уязвими. Страшно е да се открием пред някого. Но искреността е значима част от хубавичко връзка. Ако бъдеш откровена, ще му покажеш, че вярваш в него.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР