Да, лобирам за 6 000 малки производители и всичко, което

...
Да, лобирам за 6 000 малки производители и всичко, което
Коментари Харесай

Танева: Лобирам за 6 000 малки производители и всичко, което нашата земя ражда

Да, лобирам за 6 000 дребни производители и всичко, което нашата земя ражда.Какво да разясня, нещо жанр пасквил. Нашите малко производители са такива - неустойчиви, неорганизирани, само че секторът е подобен какъвто е. Така земеделският министър Десислава Танева отговори на обвиняванията на комерсиалните вериги в лобизъм за млечния бранш и протекционизъм пред Българска национална телевизия.
Търговските вериги: Земеделският министър да изясни на хората от кои обичани артикули да се лишат.
Повод за войната сред земеделския министъри комерсиалните вериги стана решението на държавното управление да вкара наложително изискване за пласиране на районни артикули в магазините. Силовата интервенция на кабинета в работата на комерсиалните вериги се наложи, откакто земеделският министър Десислава Танева изясни пред медии по какъв начин две седмици им се моли, с цел да подхващат ограничения в отбрана на българските селскостопански производители.Вчера и Народното събрание одобри ограничения в отбрана на земеделските производители.
" Реакция в жанр предизборна акция несъмнено не съм очаквала. Но дано не занимаваме хората с една позиция против мен. Нека забележим какво предлагаме – веригите на процедура да си действат с техните механизми и метод на работа, с едно само условие – да има пространство, дори и % махнах поради тях, – да има място за районни производители ", изясни министър Танева.
Очаквайте детайлности
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР