Да изглеждаш евтино не винаги е свързано с цената на

...
Да изглеждаш евтино не винаги е свързано с цената на
Коментари Харесай

7 неща в гардероба, които правят външния вид евтин и грозен

Да изглеждаш на ниска цена не постоянно е обвързвано с цената на облеклата. Понякога даже неща, купени за доста пари, скапват облеклата окончателно и изцяло.

За да избегнете сходни неточности, изключете от дрешника си следните 7 неща.

1. Пола или рокля с машинен тегел по подгъва

Ако продуктът е пришит с високо качество, няма да видите тегел по подгъва, до момента в който не
погледнете под полата. Ако шевът е забележим с просто око, нещото е на ниска цена, което значи, че цялота ви визия ще наподобява по-просто, и неравномерно. Понякога бодът е незабележим, изключително когато тъканта е плътна, само че в случай че шевът е забележим, изберете друго.

2. Златни тонове

Край на златни копчета, ключалки и катарами извънредно време да се представим на най-високото фешън равнище. Именно такива аксесоари ще създадат даже най-скъпото нещо да наподобява на ниска цена. Златните тонове са положителни единствено в заглушени сортове лимон, розово, сиво. И не забравяйте да матирате!

3. Синтетична дантела

Или естествено, или няма – трета не се дава! Не купувайте синтетична дантела, това ще направи всяко нещо извънредно вулгарно, като че ли сте го купили от китайски търговец на едро.

4. Лош или първичен щемпел

Често печатът се прави жестоко, а не органично. Ако видите нещо, в което отпечатъкът
противоречи на фона, подминете го. Ако се съмнявате, купете монохромен вид.

5. Блестяща не естествена кожа

Екокожата към този момент е доста известна, само че не би трябвало да свети. Купувайте единствено детайли от матирана кожа, тогава те няма да наподобяват на ниска цена. И се откажете от подправени чанти и обувки – това е неприятни обноски.

6. Плетена ярка горна част

Ярката тъкан ще направи ниското си качество видимо, изключително в случай че има дефекти в кройката или шивашкото покритие. Да, и такова нещо се хвърля доста бързо.

7. Чорапогащи с искра

Купувайте единствено матови чорапогащи и няма да изглеждате неуместно. Изхвърлете искрата в интерес на неутралните типичен чорапогащи.

Не можете да си купите жанр и усет за пари! Но да научите това е напълно действително.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР