Да изчисти няколко скариди се оказа непосилна задача за сина

...
Да изчисти няколко скариди се оказа непосилна задача за сина
Коментари Харесай

Синът на Баровеца –пълен лаик в „Черешката”

Да почисти няколко скариди се оказа непостижима задача за сина на Баровеца Станислав Михов – Сенто. Снощи той бе следващия хазаин в известното шоу „ Черешката на тортата ”.

Младежът, който е ерген и няма семейство призна още първоначално: ” Не мога да сготвям, единственото нещо, което върша са яйца на очи, само че постоянно ми стават кривогледи. " За предястие бе избрал тънки печени филийки с два типа сос и скариди. Салатата му се оказа от айсберг, краставици, домати, и той сподели дюля, само че очевидно не знае по какъв начин се споделя плода, тъй като употребява смокини. За главно сервира печено свинско коремче със сладки картофи. А за десерт баски  чийзкейк, гарниран с плодове.

Сенто призна, че е извънредно гнуслив и с цел да почисти скаридите, които не може да пипа с голи ръце си постави ръкавици. И като стартира една борба с морските блага, които го опръскаха по облеклата се разбра, че в действителност изпитва огромен гнус. Даже по едно време изпусна: ”На тая й пръснах мозъка! ”

По време на вечерята се разбра, че Сенто е приготвил единствено предястието и салатата, а главното и чийзкейка са сготвени от негов другар. В последна сметка за цялото си показване бе оценен с 38 точки като се изравни с лекар Ненков.

Но феновете реагираха остро и разясняват: „ Чудя се в тая Черешка има ли критерии по които се правят оценка участниците? Кого ще оценявате довечера домакина или  … помощниците. ”, „ Симпатичен ми е този юноша, само че такива дечковци като него с по няколко действия, в които не са известни  в нито една ми идват допълнително! ”, „ Възпитан юноша, само че гола вода,  взе участие в кулинарно предаване, а дори не се опита и да готви, очевидно е там единствено да се популяризира! ”, безмилостни са феновете на „ Черешката на тортата ”

Автор: България през днешния ден

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР