Да имат три дъщери е сбъдната мечта за собствениците на

...
Да имат три дъщери е сбъдната мечта за собствениците на
Коментари Харесай

Семейството на аптеки „Оптима“ в Русе се увеличи със зет

Да имат три дъщери е сбъдната фантазия за притежателите на аптеки „ Оптима “ и ресторант „ Кралска закуска “ Краси и Марияна Иванчеви. Вчера те задомиха най-голямата си щерка – Моника

На борда на транспортен съд „ София “, където се състоя сватбената гала и самото празненство, тя сподели своето мощно и изрично „ да “ на избраника си Димитър Миков, с който към този момент имат и правоприемник – двегодишният Кристиян, написа вестник

 Стиснал, ръката на разчувствания си татко, най-малкият мъж във семейството, с боязън очакваше на палубата мама като младоженка, която се появи на разположение с другия обичан мъж в живота си – татко си Красимир.

Той я съобщи в ръцете на младоженеца под звуците на жива музика – пиано и цигулка, на които гостите се любуваха по време на формалната гала. Важна роля до булката заемаха и нейните сестри – прелестните шаферки Виктория и Калина. По пътя напред компактно до младото семейство ще са и техните кумове – младото семейство Кирил и Радина Тодорови.

В началото на сватбеното празненство в ресторант „ Crazy fish “ Кирил Тодоров поздрави гостите и новото семейство Микови с вдъхновяваща тирада, след което поведе и първото хоро за вечерта – кумовото. Марияна Иванчева зареди младоженците с подсладена питка, с цел да има отсега нататък – шурей като мед. За специфичния миг тъщата, която от години се занимава интензивно и с социална активност в ролята на общински консултант в локалния парламент, беше подбрала стилна рокля с паднали плещи, в звук с ризата на брачна половинка си. След първия брачен танц и множеството другарски крясъци „ Горчиво “, булката подари и един специфичен танц на татко си – Красимир Иванчев, с цел да му подсети, че вечно ще остане момичето на тати.

Гостите пробваха изискани блюда и напитки, и се забавляваха под звуците на подбрани музикални осъществявания онлайн. Малко преди среднощ небето над Дунав бе огряно от приказна заря, тъкмо откакто младоженците разрязаха ритуално сватбената торта. Купонът за най-издръжливите продължи до сутринта в бара на транспортен съд „ София “, с цел да е все по този начин радостен и изпълнен с хубави моменти измежду близки и другари пътят на младото семейство Микови отсега нататък.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР