Да имаш приятел, с който правиш и секс и няма

...
Да имаш приятел, с който правиш и секс и няма
Коментари Харесай

Как да опазим приятелството с екстри?

Да имаш другар, с който правиш и секс и няма никакви усложенения. Звучи ужасно, нали, само че за жалост това е допустимо повече на доктрина, в сравнение с процедура. В действителността нещата постоянно се объркват и някой оства " опарен ". И въпреки всичко, в случай че желаеме да опитаме не е неприятно да се придържаме към някои правила, с цел да предотварим неприятния край.
Прочетете още
Ето и нашите препоръки:

Какво в действителност е другарство с екстри?

То е една добра опция на мастурбацията или секса за една нощ. Отдаваш се на половите си стремежи без затруднения, въпроси, драми и мисли за бъдещето. Правиш го с човек, който по този начин или другояче ти е непосредствен, знае какво харесваш и му имаш доверие. Преди и след секса си прекарвате добре дружно и може да разчитате един на различен в някаква степен.

Бъдете почтени

Трябва да се разберете за всички правила авансово. В противоположен случай единият от сътрудниците може да разтълкува връзките ви по собствен метод, което да докара в последна сметка до излизане от модела на другарството за секс. Важно е и двамата да сте наясно с разпоредбите и какво очаквате от тази своя по този начин наречена връзка.

Изразявайте половите си стремежи

Приятелството за секс е друго от партньорската интимна връзка. Във връзката са намесени всички интимни аспекти на вътрешния свят на сътрудниците, което съвсем постоянно усложнява връзките. Докато при приятелите за секс централно място заема точно единствено и само сексът. Затова се възползвайте от обстановката и говорете намерено без угризения за половите си стремежи.

Уверете се, че сте прочувствено подготвени

Трябва да сте наясно със себе си, в случай че решите да поддържате такава връзка. Рискът от влюбване не е по никакъв начин дребен. Затова би трябвало да сте сигурни в себе си и да сте наясно дали сте подготвени да поддържате другарство за секс без обвързване и влюбване.

Винаги би трябвало да сте готови, когато се срещате с приятеля си за секс. С него не сте в моногамна връзка, което допуска интимни контакти с други хора от ваша и от негова страна. Безопасният секс е от първостепенно значение, с цел да се предпазите от полово излъчени заболявания и нежелана бременност.

Не оставайте с преспиване

Преспиването в жилището на приятеля ви за секс е към този момент крачка към интимността на прочувствено равнище. Избягвайте да оставате с преспиване.

Не го представяйте на родителите и приятелите си

Представите ли го, това ще е крачка към обвързването или най-малко в очите на околните ви. Те няма да схванат половите ви връзки и това ще докара до проблеми. Спестете си го.

Какво му е хубавото на „ другарството с облаги “?

Сексът е страховит

Това е едно от първите неща, които всички хора в сходни „ връзки “ могат да потвърдят. Когато няма обвързващи условия, съзнанието се отпуска доста по-лесно. Задръжките падат и сексът се трансформира в нещо доста повече от наслаждение – той е същинска детонация!

По-лесно е

Да преминете в режим „ другари с облаги “ е доста по-лесно, в сравнение с да създадете връзка. Разделите също са по-лесни, в сравнение с във връзките. Няма усеща, няма сълзи, няма афектирани – доста по-лесно продължавате напред.

Спокойно можете да наблегнете на кариерата си

Стремежът за кариерно развиване постоянно страда, в случай че имате сериозна връзка или семейство. Половинката ви ще се сърди, в случай че се прибирате късно, в случай че отделяте повече време на служебните си задължения, в сравнение с персоналните.

Когато сте в неангажираща връзка с някой, който ви схваща другарски, само че по едно и също време с това ви подарява и с плътско наслаждение, нещата вървят доста по-лесно в професионален проект за вас.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР