Да, има данни за заплаха към лидера на БСП Корнелия

...
Да, има данни за заплаха към лидера на БСП Корнелия
Коментари Харесай

Вътрешният министър изнесе ексклузивни данни за заплахата срещу Нинова и Радев и издаде лична тайна

Да, има данни за опасност към водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и президента Румен Радев . Някои е написал застрашителен СМС на алената лидерка. Установено е лицето, което по-късно е пуснато. Той е прочут на Министерство на вътрешните работи – признал си е. Установихме, че няма опасност за закононарушение. Тези извънредно данни изнесе в утринния блок на bTV вътрешният министър Валентин Радев.

„ Не би трябвало да се прави вест от това. Често има такива случки. Той е подписал сигнален протокол в който изяснява, че е бил обиден и няма да направи закононарушението, по тази причина и не сме уведомявали прокуратурата. Няма да експортирам повече елементи, с цел да не давам препоръки на хора, които са решили да вършат сходни неща. Случаят е затворен “, разясни той.

„ За България няма непосредствена опасност от терористичен акт “, по този начин Радев отговори има ли опасност за нас след случилото се на рокфеста в Германия .

„ Шофьор съм. Шокиран съм от доста неща, които се случват на пътя. Може ли да не дават мигачи да речем – все едно са си сами на пътя. Странно е, че няма приемливост. Аз си признавам – щом видя кола от провинцията или пък жена водач, постоянно им давам преимущество “, съобщи вътрешният министър във връзка самодейността на премиера бойко Борисов да разгласи война на смъртните случай по пътищата.


Валентин Радев
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР