Да гледаме на живота като на красива и добре организирана

...
Да гледаме на живота като на красива и добре организирана
Коментари Харесай

Онова, което казвате на другите, ще се сбъдне за вас

Да гледаме на живота като на красива и добре проведена динамичност. Да се доверим на Вселената. Да повярваме, че събитията, в които се намираме, са за наше положително и ще доведат до най-подходящия за нас излаз. Това ни поучава Гари Зукав, създател на доста ню-ейдж бестселъри в книгата си „ Мястото на душата “. 

Позволете си да се помолите, написа Зукав. Мнозина са попадали в обстановка, в която страданието и болката са толкоз големи, че хората не могат да разчитат на личните си сили, с цел да простят, по тази причина е задоволително да се помолят да получат благословията, чувствителността, висшата Светлина, която би им разрешила да простят. Не е задоволително да желаете, да възнамерявате или да медитирате. Трябва да се молите. Трябва да говорите. Да поискате. Трябва да вярвате, поучава създателят на „ Мястото на душата “.
Зукав проповядва да слушаме сърцето си вместо лъжливия разум. Изправете се против страховете си. Страхът от растежа и от трансформацията ви карат да желаете да се откъснете от сегашната обстановка и да потърсите друга. Всеки път, когато се почувствате отрицателно, спрете, признайте си, че изпитвате това възприятие, и умишлено се освободете от него, се споделя в „ Мястото на душата “. Запитайте се какво чувствате и къде се корени. Внимавайте с думите, които употребявате, и с делата, които творите, осъзнайте кои сте и по какъв начин употребявате силата си, поучава Гари Зукав.
Както давате, по този начин ще ви се даде, е друга аксиома от бестселъра. Ако давате съдейки, сребролюбив и с ограничавания, в живота си ще получавате по същия метод. Онова, което казвате на другите, ще се сбъдне за вас. Такъв е законът на кармата и ще получавате според от метода, по който обичате и служите на другите. Ако излъчвате обич и съчувствие, вие ги получавате. Ако излъчвате боязън, подозрение и предпочитание да се дистанцирате от хората, при вас идва негативността, тъй като вие сте я призовали.
Ако предпочетете гнева, тъгата, негодуванието или ревността, вие ще научите урока на любовта, само че ще го научите посредством болежка, контузия и възприятие на загуба. 
Трябва да решите сами по кои пътеки ще минете. Пътеката, по която вървите в този момент, не е непозната за Вселената. болките, скърбите и жестокостите, които изпитвате, са пътните знаци по определения от вас път. 
Ако сте избрали да вземем за пример да следвате пътеката на учението посредством ревността, ще изпитвате паника и боязън да не изгубите това, без което смятате, че не можете да живеете.Ако изберете пътя на учението посредством гнева, вие ще бъдете отхвърляни и ще сте обект на принуждение.Ако изберете пътя на любовта, ще бъдете обичани от близките, тъй като изборът на избрана пътека е също и избор на избран тип прекарвания. От позиция на Вселената вие не тръгвате по нов път.
Позволете си да осъзнаете възприятията си. Разрешете си да изберете Смирението, прошката, яснотата и любовта. Всички блага на духа пускат корени и разцъфват във вас и вие притегляте най-великия подарък на Вселената - хората с открити сърца.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР