Да четеш хороскопа си обикновено е забавно, но понякога астро

...
Да четеш хороскопа си обикновено е забавно, но понякога астро
Коментари Харесай

3-те зодии, за които 2022 ще бъде НАЙ-ТРУДНА и предизвикателна

Да четеш хороскопа си нормално е занимателно, само че от време на време астро новините са гадни. Особено, в случай че сте една от зодиите, за които 2022 година ще бъде една от най-трудните и предизвикателни.

Казано просто: всяка планета управлява част от нашето битие. Венера ръководи любовта и парите, Меркурий има връзката, Нептун е държател на светът на сънищата и така нататък Когато планетите се движат през дванадесетте знака, те поемат силите, свързани с тези знаци – да вземем за пример както Скорпионът е тайнствен, Овенът е деятелен, а Близнаците са хитри. Понякога планетите не обичат да са в избрани знаци, а от време на време тези планети, когато са в избрани знаци, въздействат отрицателно на хората с тези зодии. В случай, че сте изплашени, недейте. Това че годината ще бъде предизвикателна не значи, че би трябвало да е неприятен шанс от самото начало. Тези три зодиакални знака ще имат най-лошата 2022 година, само че би трябвало да вярвате, че това е за по-добро в дълготраен проект.
Везни
Везни, 2022 година е вашата „ Година на истината “. Склонни сте да криете възприятията си зад маска на студенина и разсъдък, само че с ретроградна Венера в Козирог, която квадратира вашия знак от края на 2021 година до 29 януари, не можете да извършите нищо, с изключение на да се изправите против хората и метода на живот от предишното с радикална почтеност.

И трите съществени тазгодишни ретроградни Меркурий основават неприятни ъгли с вашия знак, смятайки, че неправилното другарство е постоянно срещано събитие през цялата година. Бъдете доста деликатни и говорете истината, тъй като думите ви могат и ще бъдат елементарно тълкувани неправилно. Очаквайте да се почувствате нервни и нестабилни по време на назадничав Плутон от 29 април до 8 октомври.

Докато ретроградният Меркурий предизвиква главно проблеми в материалния свят, ретроградният Плутон е по-фин и по-дълбок. Вероятно ще се почувствате не на място и ще се окаже, че поставяте под подозрение задачата си. В тези моменти просто се пробвайте да издържите. Предизвикателствата на 2022 година ще ви отведат към истината и една невероятна 2023 година
Лъв
Подгответе се за „ годината на дискомфорта “, Лъвове. 2022 година ще ви преобърне, ще раздруса вашия свят и ще ви научи, че можете да издържите даже по-голям дискомфорт, в сравнение с си мислите. 2022 година несъмнено ще бъде сложна за вас, само че не е ненужно. Ваша работа е да се поучите от провокациите, които космосът хвърля по пътя ви.

И четирите тазгодишни затъмнения квадратират вашия знак. Когато планетите в естественото си положение квадратират аспектите на вашата карта, това алармира за застоялост и безпокойствие. Комбинирайте този квадрат с силата на затъмнението и ще създадете галактически катализатор за големи промени и катаклизми.

Непосредствено след първия цикъл на затъмнение от 2022 година, ще имате и неприятния шанс да бъдете повлияни от назадничав Меркурий, който квадратира вашия знак от 22 май до 3 юни. Това ще бъде подобаващ миг да внимавате какво говорите. Освен това, назадничав Уран квадратира вашия знак към 24 август и остава там до 2023 година, принуждавайки ви да разберете кои са областите в живота ви, в който сте заседнали, и да извършите смяна.
Водолей
Водолей, 2022 година е вашата „ Година на разбирателството “. Тъй като вашият знак се опълчва на огнения Лъв и противоположностите споделят едни и същи квадрати, намерете избухлив другар Лъв, с който да споделите тъгите си. За ваш шанс, можете да изпитате малко берекет от въздействието на Сатурн във вашия знак. Тъй като античните астролози са вярвали, че вашият знак е „ домицилен “ или натурален енергиен дом на планетата Сатурн, тази пръстеновидна планета ще работи като котва за всички инициативи, свързани с продуктивността. Енергията на Водолея е превъзходна композиция от устрема на Козирога и интуицията на Рибите, тъй че когато сте възпрепятствани да постигнете задачите си, реагирате нападателно и прочувствено. Използвайте опита си тази година, с цел да култивирате по-добро схващане към държанието на другите и да превърнете тези дълбоки усеща в деяние.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР