Да бъдеш шофьор и да притежаваш лично превозно средство е

...
Да бъдеш шофьор и да притежаваш лично превозно средство е
Коментари Харесай

Пътните неволи на българските звезди

Да бъдеш водач и да притежаваш персонално транспортно средство е освен наслаждение за доста хора, само че и отговорност. Отговорност за личния ти живот, за живота на хората, които може би в един или различен миг возиш, както и за този на другите участници в придвижването. 

Не става дума единствено за съблюдаване на всички правила за придвижване по пътищата, които би трябвало да се познават като стихотворение, само че и нещо друго – да поддържаш колата си в положително положение, тъй като от време на време стават неприятни произшествия поради повреди. Те са непредвидими от време на време, само че ето за какво е добре да вървим на годишен механически обзор и да обръщаме внимание на транспортното си средство.

В последните дни някои известни българи споделиха за неволите си на пътя. Сред тях е джаз певицата и жури в " Като две капки вода " Хилда Казасян . Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@hildakazasyan) on Jun 15, 2020 at 6:30am PDT

Талантливата певица показа фотография и разкри, че автомобилът ѝ се е развалил. На нея тя театралничи до колата си - вдигната от елеватор, а в единия край се вижда механик, работещ под колата.

Към фотографията очевидно спокойната певица написа:

" То не може единствено плажове... ". 

" Само да попитам, различен пострада ли? Да паркираш опитва, нали? ", закачливо я попита звездния фотограф Красена Ангелова в мненията.

" Добре са всички! Само колата нещо се разглоби ", написа в отговор Казасян, която се усмихва все по този начин лъчезарно на фотографията.

По-рано пък стана ясно, че артистът и водещ Сашо Кадиев е попаднал в злополука. За това заяви неговата екранна половинка Деси Стоянова. За благополучие Кадиев не е потърпевш, а малко по-късно, откакто е уредил всичко с КАТ, се появи на екран. Стана ясно, че злополуката е станала с тир, който избутал от пътя колата на Кадиев на слизане от околовръстното на София към бул. „ България “.
               

A post shared by (@al.kadiev) on Jun 10, 2020 at 8:38am PDT

Друга известна дама се оказа в много неловка обстановка с колата си.

Нора Недкова бе уловена от папараци на Свети Влас да стои до колата си, която е паркирана... съвсем напълно във водата. Поне задните гуми се намират там.
За случката показа даже Мартин Карбовски, който написа:

" Плеймейтката Нора Недкова паркира в морето, чака пътна помощ. Нисан Джук коства 60 хиляди лв., само че не е амфибия. Какво е амфибия?! ", гласи посланието на Карбовски. 

По-късно плеймейтката заяви в story в Инстаграм, че няма потърпевши, по колата също нямало съществени вреди, само че тя акцентира – не тя е била зад кормилото, а нейна другарка, на която не се сърди въобще за случилото се.
               

A post shared by (@nora_nedkova) on Jun 12, 2020 at 4:54am PDT

Дани Петканов скоро пострада след противен и безразсъден случай. Става въпрос за " бойното му кръщене " в света на моторите, което приключва със синини, рани и неприятни охлузвания. В story той даже написа и още злокобни детайлности, само че тях ще ви ги спестим. 

Стана ясно, че Дани Петканов се е качил на мотора много неопитен - по спортен екип, без профилирано облекло или екипировка. Моторът, който е подкарал, е кросов, и също не се разминал без вреди.
               

A post shared by (@daniell_petkanov) on Jun 6, 2020 at 11:35am PDT

Последователите на Петканов го разкритикуваха.

" Много безконтролно от ваша страна! Имате семейство
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР