Да бъдеш помолен да бъдеш шаферка на най-добрата си приятелка

...
Да бъдеш помолен да бъдеш шаферка на най-добрата си приятелка
Коментари Харесай

Bridezilla принуждава шаферките да подпишат „нечовешки“ договор от 28 страници – включително цвят на очите

Да бъдеш помолен да бъдеш шаферка на най-хубавата си другарка е чест, защото е доказателство за другарството, което поддържаш. Но нещата могат бързо да се влошат, изключително когато най-хубавата ви другарка се трансформира в " bridezilla " в навечерието на нейния специфичен ден.

Точно това се случи с една шаферка, на която беше подредено да подпише контракт от 28 страници, съгласяващ всяко предпочитание, предпочитание и претекстове на булката. Отивайки в Reddit, 35-годишната изясни по какъв начин нейната другарка, Лора*, ще се разхожда по пътеката през април.

Тя сподели: „ Познавам я от колежа и нейният избраник, Джеймс*, е страховит човек, тъй че с наслада се съгласих. Започнахме да планираме всичко, провеждайки многочислени срещи, с цел да сме сигурни, че всички сме подготвени дата във всички проекти. Тя е малко подреден човек и доста проведена. Тя направи всичките пет шаферки и нейната прислужница да обвързват отговорностите ни и ние предоставихме информация за сватбата за бъдещи информации. "

В класьора има...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР