Да бъде облекчен трафикът в Южен“ поискаха граждани при срещите

...
Да бъде облекчен трафикът в Южен“ поискаха граждани при срещите
Коментари Харесай

Жители на район „Южен“ в Пловдив поискаха от кандидатите на ГЕРБ край на транспортната блокада

Да бъде омекотен трафикът в „ Южен “ желаеха жители при срещите си с претендентите на ГЕРБ за кмет на Пловдив Костадин Димитров и за областен кмет Атанас Кунчев.
„ Липса на обмисляне и график на ремонтите е главната причина за положението сега. Когато няма разговор, се стига до обстановки като тази. За това първата ни задача ще бъде скоростно и качествено привършване на обектите и обезпечаване на транспортната съгласуваност на региона “, съобщи Костадин Димитров и даде образец от работата си като кмет на „ Тракия “.
„ В „ Тракия “ постоянно съм обсъждал строителните действия, които предстоят, с жителите. Принцип в моята работа е да не се работи „ на парче “, а за изцяло облагородяване на дадена зона – с тротоари, алеи, паркоместа “, сподели Костадин Димитров.
От своя страна претендентът за кмет от ГЕРБ на регион „ Южен “ Атанас Кунчев бе безапелационен, че в работата си като областен кмет ще съблюдава правилото навън ръководство в разговор и непрекъснати срещи с жителите.
Срещи с жителите организираха и претендентите от листата с общински съветници Георги Василев, Десислава Георгиева и Петя Петкова.
На локалните избори на 29-ти октомври Костадин Димитров, Атанас Кунчев и листата за общински съветници на ГЕРБ са с номер 7 в бюлетината.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР