Д-р Владислав Пакеров е един от най-добрите и реномирани кардиолози

...
Д-р Владислав Пакеров е един от най-добрите и реномирани кардиолози
Коментари Харесай

Д-р Владислав Пакеров, партия МИР: Ще направим здравеопазването достъпно за всички българи

 izbori_2023_v1_014

Д-р Владислав Пакеров е един от най-хубавите и реномирани кардиолози в страната с над 25 години опит. Работил е в УМБАЛ „ Царица Йоана ”, УМБАЛ „ Света Екатерина ”, Токуда Болница-София и в УМБАЛ „ Александровска ”. Завършил е Медицинския университет в София, като е придобил две специалности – по вътрешни заболявания и по кардиология.

 

Той е сертифициран за интервенционална кардиология и електрокардиостимулация. Д-р Пакеров е създател на научни разработки в областта на интервенционалното лекуване на стволови стенози, биохимични маркери при сърдечна непълнота и сложни коронарни интервенции.

 

Той е преподавател на интернационалните кардиологични конференции, както и създател на голям брой научни изявления, както и на отчети, представяни на национални и интернационалните конгреси.

 

Д-р Пакеров е лидер на листата за народни представители на партия МИР в област Добрич за предварителните избори на 2-ри април.

„ Моята идея е да подобря изискванията за живот в България и тя да бъде привлекателна страна за живот за младите българи и техните фамилии. За да стане това е належащо да подобрим качествата на предлаганите медицински услуги, да се вкарат модерни технологии за диагностика и лекуване на пациентите и най-много всеки жител да има достъп до тях. “ Това съобщи лидера на листата на партия МИР в област Добрич доктор Владислав Пакеров.

Основните цели на доктор Владислав Пакеров като претендент за депутат са да се утвърдят правилата на демократично ръководство на страната, да се обърне още по-голямо внимание на екологичните технологии, да се направи освен по-достъпна здравната помощ в България, само че и да се основат условия за развиване на новите технологии в медицината, тъй че те да бъдат налични до всички български жители и то навреме.

„ Партия МИР ме притегли със своето ново и съвременно мислене, с действително съществуваща опция за смяна на статуквото и одобряване на демократичното развиване на страната. Партия МИР е основана от персони и специалисти, които не са обвързани с до момента съществуващи политици и политически партии и не са взели участие в ръководството. Това е млада партия, с доста ясна и съответна стратегия, с съответни политики и цели, които се основават на сериозна експертиза.

 

Самият екип на партия МИР е формиран от специалисти и експерти от всички сфери на публично икономическия живот на страната. Всички ние сме същински загрижена за бъдещето на България и с доста ясна визия за реализирането на тази цел. Партия МИР е обърната с чисто лице към всички български жители, към сънародниците ни отвън граница и несъмнено към младежите. Всичко това ме стимулира да вляза в политиката и с моите опит, познания и умения да допринеса да създадем опазването на здравето налично за всички българи. Това е и моята персонална идея в политиката “. Така сподели още доктор Владислав Пакеров и прикани българите да поддържат партия МИР на идните избори с номер 16.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !     
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР