Д-р Валентин Атанасов е назначен за заместник-изпълнителен директор на Българската

...
Д-р Валентин Атанасов е назначен за заместник-изпълнителен директор на Българската
Коментари Харесай

Валентин Атанасов е назначен за заместник изпълнителен директор на Агенцията по храните

Д-р Валентин Атанасов е назначен за заместник-изпълнителен шеф на Българската организация по сигурност на храните (БАБХ). Той ще дава отговор за активността на дирекции „ Здравеопазване и хуманно отношение към животните “, „ Контрол на фуражите и страничните скотски артикули “, „ Контрол на ветеринарномедицински артикули и инвитро диагностични ветеринарномедицински средства “ и дирекция „ Граничен надзор “, както и за Националния диагностичен научноизследователски ветеринарномедицински институт „ Проф. доктор Г. Павлов “, град София във връзка с диагностиката на болести по животните.

Д-р Атанасов е магистър по ветеринарна медицина от Тракийския университет, град Стара Загора.

Кариерата му стартира като ветеринарен доктор в град Плевен. В интервала от 1990 година до 1995 година е началник на държавен ветеринарен сектор в град Тръстеник, Плевен. След 1995 година поредно заема позицията шеф бранш на Държавно ветеринарно-санитарния надзор в град Плевен, шеф на Районната ветеринарномедицинска работа. От 2000 до 2003 година е шеф бранш в Столичната ревизия към Държавно ветеринарно-санитарния надзор.

В интервала от 2007 до 2009 година заема длъжността заместник-генерален шеф на Националната ветеринарномедицинска работа (НВМС).

От същата позиция е освободен доктор Антонио Радоев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР