Д-р Стилянова май скоро ще има бебе не само в

...
Д-р Стилянова май скоро ще има бебе не само в
Коментари Харесай

Честито От Сърце! Най-Великата Радост Споходи Любима Българска Актриса! Звездата От Откраднат Живот Е

Д-р Стилянова май скоро ще има бебе освен в „ Откраднат живот ”, само че и в действителния си живот с волейболната звезда Теодор Салпаров – написа в. „ Уикенд ”. Актрисата Ралица Паскалева наподобява извънредно закръглена в последните епизоди на сериала, което дава мотив за злословия, че евентуално е бременна – отбелязва изданието.

За разлика от фотосите й от лятото, когато стройната брюнетка самоуверено показва релеф и плочки на плажа, в този момент коремчето й е много изпъкнало и заоблено. Самата актриса също е очевидно наедряла и доста от почитателите й си изясняват това с желанието час по-скоро да има бебе. В интрервю с обичания си неотдавна тя непосредствено сподели, че е подготвена да стане майка. Със Салпаров имат съществени проекти да се женят и желаят доста деца.



В случай че в действителност й следва да стане майка, най-вероятно и героинята на Ралица в „ Откраднат живот ” ще би трябвало да забременее, тъй като актрисата няма желание да напуща снимачната площадка, а към този момент е съвсем несъмнено, че поредицата ще има и нов пети сезон. Тя счита да работи до 9-ия месец и да отглежда бъдещото си бебе редом с граденето на кариера. Мъжът й я поддържа в това начинание.

За друга акриса от „ Откраднат живот ” също се приказва, че чака бебе. Става дума за Йоана Буковска.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР