Д-р Полина Паньова, Мисис България Transcontinental 2018, преди часове спечели

...
Д-р Полина Паньова, Мисис България Transcontinental 2018, преди часове спечели
Коментари Харесай

Българка спечели престижен конкурс за красота в САЩ

Д-р Полина Паньова, " Мисис България Transcontinental 2018 ", преди часове завоюва оценката " Mrs Transcontinental 2019 ". Нашата хубавица завоюва короната в Атланта, щата Джорджия.
" Благодаря на всички за поздравленията, рева от наслада сега, не зная дали можете да си визиите какво се крие зад красивата усмивка и съвършения външен тип! Това е единствено обвивката, само че животът ми в никакъв случай не е бил елементарен, всяка реализирана цел е разследване на твърдоглав труд, даже и тази, никой от вас не може и да допусна какво съм претърпяла, тъй като не приказвам за това!
Благодаря на България, благодаря на целия свят за доверието и вярата в мен! Много следва за България и света. Имам доста световни планове, които занапред ще имам опцията да осъществявам! Не хубостта ще избави света, а хубостта и интелекта ще спасят света!
Благодаря на Бог за всички тествания, които ми даде и реши, че са за мен, беше ми доста мъчно, само че благодаря на себе си, благодаря на сестра ми, Gabriela Tasiro която е моята опора и поддръжка, благодаря на татко си Atanas Paniov за мощния тил, който постоянно съм имала! И не на последно място на изключителната си майка, Mariana Paniova, която заслужава същинската премия, тъй като аз не познавам човек по-достоен от теб, ти заслужаваш доста, обичам те, благодаря ", написа щастлива Полина във Фейсбук след спечелването на купата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР