Д-р Петър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на

...
Д-р Петър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на
Коментари Харесай

Петър Москов, КОД: На 9.09.1944 г. предателството и войнстващата посредственост си устройват кървав банкет

Д-р Петър Москов  Петър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 година в София. Петър Москов приключва е български доктор - анестезиолог и политик, някогашен министър на опазването на здравето (2014г. – 2017г.). Петър Москов  Петър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 година в София. Петър Москов приключва е потомък на изтъкнат български жанр, на семейство със остарели демократични обичаи. Братът на неговия дядо, социалдемократът Атанас Москов, побеждава Георги Димитров на изборите през 1946 година, след което е спретнат в полицията, а след това изпратен в Белене. Бащата на Петър Москов  Петър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 година в София. Петър Москов приключва, доктор Стефан Москов, също е бил доктор, майка му Емма Москова, бе дълготраен шеф на Националния институт за паметниците на културата, а след това – министър на културата в държавното управление на ОДС. Негов братовчед е режисьорът Теди / Стефан/ Москов. През март м.г. доктор Петър Москов  Петър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 година в София. Петър Москов приключва, доктор Любомир Канов и техни съидейници основаха своята партия КОД – Консервативно обединяване на десницата.

Днешната дата е дата-граница, отворена рана в тъканта на цялото общество. Ден, в който измяната на националните ни ползи и войнстващата незначителност си устройват кървясъл прием.

9-ти септември не е персонална и фамилна покруса, а е антитеза на Съединението,

отказване на възрожденския ни блян, заличаване на традицията, фамилията, християнското ни съществуване.

Окървавените ръце на наследниците на този мракобесен и най-тъмен в новата ни история интервал, когато българи убиват българи, вместо през днешния ден смирено да изискат амнистия от народа си - точат зъби и произнасят гръмки заявления за прослава на непознати режими.

Метастазите на тази наглост живеят още в нежното тяло на нашето общо живеене

и наш народен, наш християнски и цивилизационен дълг е не просто да помним, а с всички сили да отстояваме невъзможността безуките и войнстващите да господстват още веднъж над свободния човешки дух.

Светла да е паметта на жертвите на кървавия прелом и дано не позволяваме в никакъв случай повече най-недостойните да водят!
За да я има България!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР