Д-р Любомир Канов е известен български психиатър и писател, дисидент,

...
Д-р Любомир Канов е известен български психиатър и писател, дисидент,
Коментари Харесай

Д-р Любомир Канов с точен анализ на душата на изрода, убил Виктория Маринова

Д-р Любомир Канов е прочут български психиатър и публицист, отстъпник, бежанец в Съединени американски щати. Автор e на книгите „ Човекът кукувица “, „ Парейдолии “, „ Ходисей “, „ Между двете хемисфери “, „ Вселената съгласно Гуидо “ и „ Стрела от тръстика “. Негови произведения са превеждани на британски, немски и чешки. Ето неговият коментар във връзка на злокобното ликвидиране на тв водещата Виктория Маринова, раздрусало обществеността у нас и зад граница, написа Блиц.

``
реклама

„ Убийството на Виктория край Дунава наподобява от същия тип и порядък, както и убийството на Вероника с тесла, от преди може би три години. Такива набези въобще не са типични за хора с психологична болест в клиничен смисъл, а за една вариация на индивида, която постоянно е украсявана с научни термини като “психопати ” и прочие, само че в елементарен човешки смисъл се назовава урод. Защо урод? Защото не е трябвало да се роди в човешкото общество, да развива своите незаконни склонности и да му бъде разрешено да убива почтени и естествени хора. Тези хора може би напълно не са малко измежду популацията, само че само страхът от принуда ги кара да се въздържат от тези чудовищни жестокости и закононарушения, които биха желали или са в положение да извършат.

Това е потвърдено и демонстрирано по най-убедителен метод след девети септември 1944 година, когато цели орди от убийци са зародили като че ли от нищото из цяла България и са натрупали камари от трупове на почтени хора, убивайки ги с лопати, чукове, камъни и револвери край реките и овразите. Мотивацията на един урод в най-голяма степен се движи от желанието да унищожи оня, който го превъзхожда по хубост, благосъстояние, гений, умения или триумф в живота. Второто, само че доста значимо за изрода предпочитание, е да го унижи, да го загрози, да го стъпка в калта, да го трансформира в безформеност, да унищожи облика му на човек, тъй като го претърпява като упрек против личната му хилавост.

Убийството по някакъв перверзен метод го “изравнява ” с жертвата, а това че тя към този момент в никакъв случай няма да бъде жива, даже му дава възприятието за предимство, надали не за величие, възприятие за власт над живота и гибелта. Това е съгласно мен общото сред убийствата на Вероника и Виктория, по-точно, че е осъществено от някакъв урод, а специалността на Виктория надали е от голяма важност. Истинската причина е, че в този както и доста други сходни случаи, против изродът не стои никой - нито същинска безкомпромисна държавна система за уединяване на такива човеци, нито справедливото наказване на отговорния, нито за средства за възпирането му, тъй като системата, която би трябвало да го извърши е изцяло деградирала.

Тя е всъщност една милиционерско-комунистическа вкаменелост, която изцяло се е разградила и разпаднала, носейки всичките белези на невалидност от предходната система, само че в допълнение разкрасена в своя разпад от финтифлюшките на “правозащитни ” аргументации и процедури осуетяващи действителното правораздаване. Самата система, чиято съществена функционалност би трябвало да бъде отбрана на естествените хора от изродите, се е трансформирала на собствен ред в някакъв юридически мутант с 3% утвърждение измежду популацията. Вероятно тъкмо толкоз са и изродите, населяващи територията на България ”.

*Заглавието е на редакцията, а коментарът е оповестен в обществената мрежа „ Facebook ”.
 



 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР