Д-р Антоанета Заркова е специалист по вътрешни болести и хематолог.

...
Д-р Антоанета Заркова е специалист по вътрешни болести и хематолог.
Коментари Харесай

Аюрведа специалистът д-р Заркова с ценни съвети как да предпазим дебелото черво от рак, диабет и алергии!

Д-р Антоанета Заркова е експерт по вътрешни заболявания и хематолог. От 2001 година практикува аюрведична медицина в основания от нея диагностичен, лековит и учебен аюрведичен център. Тази антична медицина доктор Заркова учи в “Тибия Колидж” - филиал на Делхийския университет, а също в Аюрведичния лековит и проучвателен център на доктор Навиин Гупта в Делхи, в Аюрведичния център на доктор Сунил Джоши, Нагпур, и в Националния институт по аюрведа в Джайпур, Индия.

Завършила е също курс по лекуване с мантри при доктор Дейвид Фроли, шеф на Американския институт за ведически проучвания, извършен в Швейцария.
През 2010 година доктор Заркова е член на Организационния комитет на Международната група за разпространение на аюрведа по света към Министерството на здравеопазването на Индия.

Д-р Антоанета Заркова изнася доста обществени лекции за опциите на аюрведа, като умее да изясни лечебния резултат на това антично знание и от позиция на актуалната здравна просвета. Предлагаме част от нейна лекция, отдадена на здравето на дебелото черво.

Как да предпазим дебелото си черво от рак, диабет и алергии четете единствено на Zdrave.to

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР