Credissimo, заедно с клиентите си, всеки ден дарява топла хранаОт

...
Credissimo, заедно с клиентите си, всеки ден дарява топла хранаОт
Коментари Харесай

Credissimo дарява безплатен обяд за нуждаещи се

Credissimo, з аедно с клиентите си, всеки ден подарява топла храна

От 30-ти април - Безплатен обяд от Credissimo за нуждаещи се , с ъвместн о с ресторант Djanam Steak House

Верни на правилото си да оказват поддръжка в точния момент, Credissimo дават начало на идващия стадий от акцията " Credissimo поддържа битката с COVID-19 ". Самата акция стартира още през месец март, когато Credissimo неотложно реагира с грижа за най-засегнатите от епидемията и от изключителното състояние.

Нуждаещите се от топъл обяд ще могат да го получат гратис и при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения - от 30-ти април без почивен ден, сред 12:00 и 15:00 ч. от ресторант Djanam Steak House на бул. Витоша 24 в София . Инициативата започва от столицата, като епицентър на епидемията.

Необходимото и навременно начинание се осъществя взаимно с ресторант Djanam Steak House, който безплатно дава кухнята си и ангажира личния състав си в ежедневното подготвяне на вкусния обяд.

Кампанията се организира под мотото “Топъл обяд в точния момент ” и всекидневно ще бъдат дарявани 300 порции, като при нужда количеството ще бъде увеличено . Менюто ще е разнообразно, а ястията ще се подготвят с артикули, закупени от български производители, за подкрепяне на родното произвеждане. От екипа на Credissimo ще вземат участие интензивно като доброволци в идеята.

Реализацията на самодейността е допустима, с помощта на специфичните връзки на доверие и преданост, построени през годините, сред Credissimo и неговите консуматори. Всеки от тях, платил вноската си след 13.03.2020 година, е съдействал към идеята, дарявайки топъл обяд на човек в потребност.

За Credissimo:

Българската компания за онлайн кредитиране Credissimo e водач в небанковия финансов бранш в България. Сredissimo е динамична високотехнологична компания и е една от най-бързо разрастващите финтех структури в небанковия финансов бранш. Като водач на пазара за онлайн заеми, компанията непрекъснато постанова нови решения, посредством които дава на клиентите си опция за краткосрочно финансиране. Като високотехнологична компания Credissimo се стреми непрекъснато да създава и внедрява новаторски услуги, съответни на бързо развиващия се цифров свят.

Повече информация можете да намерите на: www.credissmo.bg  или на www.facebook.com/credissimo.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР