COVID-19 спря провеждането на в Асеновград. Тази година асеновградчани ще

...
COVID-19 спря провеждането на в Асеновград. Тази година асеновградчани ще
Коментари Харесай

Две събития по повод Коледа и Нова година в Асеновград

COVID-19 спря провеждането на в Асеновград. Тази година асеновградчани ще имат опцията да участват на едвам две събития, като и двете ще се проведат навън.
Този петък (04.12.20 г.) от 17:30 ч. на площад " Академик Николай Хайтов " в Асеновград ще бъдат запалени светлините на коледната елха . Няма да има участия на деца и изяви на певчески и танцови сформира. Елхата ще грейне под благозвучен музикален акомпанимент, след нормалното назад преброяване от 10 до 1.
 Пандемията анулира издигането на най-голямата коледна елха в света Пандемията анулира издигането на най-голямата коледна елха в света
Най-голямото коледно дърво в света, направено от живи дървета и клони, обичайно се конфигурира в немския град Дортмунд повече от 2...
В новогодишната нощ пък диджей ще обезпечи звученето на съвременни и ретро части . Музикалната стратегия ще започва в 23:30 ч. на 31.12.20 година Кулминацията ще бъде сега на настъпването на новата 2021 година, когато асеновградчани ще могат да се насладят на обичайните празнични илюминации.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР