COVID - 19 не пожали председателя на Общинския съвет Александър

...
COVID - 19 не пожали председателя на Общинския съвет Александър
Коментари Харесай

И шефът на Общинския съвет в Пловдив пипна COVID-19

Коронавирус - 19 не пожали ръководителя на Общинския съвет Александър Държиков. Той няма да води идната сесия, тъй като се е изолирал, откакто пробата се оказа позитивен.

"В петък подвигнах температура. Веднага се изследвах, останах у дома, и откакто разбрах, че резултатът е позитивен, незабавно започнах ограничения. Обадих се на всички сътрудници и познати, с които съм бил в контакт.

Според напътствията на РЗИ - Пловдив би трябвало да съблюдавам 14-дневна карантина. Съветвам хората да не подценяват защитните ограничения и да се пазят ", предложи Държиков.

Шефът на Общинския съвет изясни, че за събаряне на температурата взима парацетамол, персоналният доктор му е предписал антибиотик, продължава да пие витамини. Температурата е спаднала, усеща се относително добре и твърди, че е доста значимо незабавно, още първоначално на болестта да стартира лекуването.

Александър Държиков акцентира, че съвещанията на комисиите се вършат онлайн, в това число и последното, което организираха в петък. Недоумява къде би могъл да пипне ковид в случай, че в Общинския съвет прецизно се съблюдават нужните правила - стерилизация, отдалеченост, маски.

Служителите работят по един - най-много по двама в кабинети. В последните две седмици не е имало сесия.

"Слагах си маска, постоянно взимам витамини, не вървя по заведения и отново поучавам хората да бъдат внимателни ", добави общинският началник.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР