Cosmos (ATOM) е една от криптовалутите, които се възползваха от

...
Cosmos (ATOM) е една от криптовалутите, които се възползваха от
Коментари Харесай

Изкуствен интелект прогнозира цената на Cosmos през 2024 година

Cosmos (ATOM) е една от криптовалутите, които се възползваха от неотдавнашния напредък на пазара, като означи забележими покачвания и проби обилни равнища на опозиция.

Преодолявайки границата от $11, има спекулации по отношение на това какъв брой още може да нарасне ATOM, изключително с наближаването на новата година.

За да се стигне до вероятности за евентуалния модел на търговия на ATOM в първия ден на 2024 година, бе потърсена помощ от инструмента за генеративен изкуствен интелект на OpenAI, ChatGPT.

Чатботът показа спекулативни бичи и мечи сюжети във връзка с оценката на ATOM. Въпреки това инструментът призна, че е мъчно да се планува тъкмо цената на която и да е криптовалута заради изменчивия темперамент на пазара.

Бичи сюжет

Инструментът посочи евентуални фактори, които биха могли да благоприятстват растежа на ATOM. По-голямото приемане на мрежата Cosmos и стратегическите съюзи със забележителни планове могат доста да усилят търсенето на монетата.

Успешното внедряване на усъвършенствания и нововъведения в границите на екосистемата Cosmos може да притегли повече разработчици и консуматори. При оптимистичен сюжет цената на ATOM на 1 януари 2024 година може да нарасне до $20 или даже повече.

Мечи сюжет

Обратно, инструментът отрази детайли, които биха могли да доведат до спад в цената на ATOM. По-широка пазарна промяна или отрицателна наклонност в областта на криптовалутите може да окаже низходящ напън върху ATOM.

Технически провокации, като да вземем за пример проблеми в мрежата на Cosmos, уязвимости или забавяния на плануваните ъпгрейди, биха могли да разклатят доверието на вложителите. Освен това регулаторните промени или нарасналият надзор в криптосферата биха могли да основат спънки за ATOM.

При един по-предпазлив сюжет ChatGPT съобщи, че цената на ATOM на 1 януари 2024 година евентуално може да спадне до $7 или по-ниско.

Към момента на писане на публикацията ATOM се търгува на цена към $11.6, което съставлява 3.3% нарастване за деня и 29% за последните 30 дни.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР