© Николай Дойчинов Още по темата Сидеров: Цветанов да направи

...
© Николай Дойчинов Още по темата Сидеров: Цветанов да направи
Коментари Харесай

Медийният гастрол на Волен Сидеров

© Николай Дойчинов Още по тематиката
Сидеров: Цветанов да направи едно коремно и с президента да си свидлив ръцете
от Дневник,15 мар 2018
В декларация публицистите от Българска национална телевизия упрекнаха Сидеров в опит да кадрува в малкия екран
от Дневник,13 мар 2018
Профилактика на губернията

Идването на съветския патриарх Кирил за националния празник на България донесе стрес за високите етажи на властта
9 мар 2018 За четири дни Волен Сидеров съумя да се накара на публицисти от три медии - bTV, " Дарик радио " и Българска национална телевизия, където гостуваше. Гастролът на политика, който оглавява парламентарната група на " Обединените патриоти " и по този метод крепи ръководството, имаше за мотив свадите му с Валери Симеонов (лидер на НФСБ и съдружен партньор) поради обидите към съветския патриарх Кирил, ролята на Русия за Освобождението и други злободневия. Но тези общо 50 минути ефирно време не донесоха нищо с изключение на позор и отвращение.

Най-тежко беше ситуацията в " Дарик радио " на 10 март, петък. Водещата устоя 13 минути, монологът зави в непредвидена посока - припомнянето на остаряло изявление на Симеонов, който в годините на омраза със Сидеров назова гласоподавателите на " Атака " лумпени.
" Вие като публицист до момента не ви ли е идвало на мозъка да попитате, аджеба, господин Симеонов, вие няма ли да се извините на гласоподавателите на " Атака ", това не ви ли е идвало на мозъка, не е ли стигало до мозъка ви, до този на вашите редактори? (х 2) Вие одобрявате ли един водач на партия да каже на различен водач, че гласоподавателите са лумпени (х 2). Не, вие кажете, одобрявате ли (х5), кажете - да или не, за какво шикалкавите, по-късно задайте въпрос на Симеонов за какво обиди гласоподавателите на " Атака " и ги назова лумпени. " Едно и също с повторенията в продължение на 13 минути " диалог " по телефона със Сидеров, до момента в който журналистката не го изключи. Тя пресметна, че е задал въпроса най-малко 28 пъти.

Два дни по-рано водещата на " Лице в лице " Цветанка Ризова в bTV се бори безстрашно към двайсет минути. " Защо ви е обидно единствено в една посока? Точно вие като водеща имате най-големия грях, тъй като промивате мозъци, всеки ден сте в домовете на хората. Защо Русия е неприятна, а Америка е добра ", потърси сметка Сидеров на журналистката, която се интересуваше от абсурда със Симеонов поради съветския патриарх. " Вие персонално сте част от един соросоиден кръг, който прави майдани, прави митинги. "

Соросоидната нишка продължи и в Българска национална телевизия, където на мушка беше Горан Благоев, който също укори патриарх Кирил за тона му. " Кой е тоя Горан Благоев? Сериозно, към момента ли (води предаването " Вяра и общество " - бел.ред.)? Това е един манипулатор, човек, който от дълго време манипулира обществото. Този човек е сътрудник на соросоидните общества ", сподели Сидеров, който го смени на стола против водещия на " Още от деня " Емил Кошлуков в понеделник, 12 март. Кошлуков нямаше по какъв начин да бъде нападан, тъй като Сидеров донесе благи фотоси от 1989 година, когато дружно били " на барикадата против Бай Тошо ". А пък и съгласно документите на програмния шеф на БНТ1 той има и една година на същия пост в малкия екран на " Атака " - " Алфа ".
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР