© Капитал Невил Причард е консултант, коуч, ментор и изпълнителен

...
© Капитал Невил Причард е консултант, коуч, ментор и изпълнителен
Коментари Харесай

Невил Причард: Темпът на промяна увеличава необходимостта от адаптиране, учене и развитие

© Капитал Невил Причард е съветник, коуч, наставник и изпълнителен шеф на People in Flow. Причард ще е един от лекторите на конференцията HR and Leadership Forum 2019, която " Капитал " провежда на 31 октомври в Sofia Event Center. От сцената на HR and Leadership Forum 2019 той ще опише за концепцията си " neuro-agility " и по какъв начин посредством нея мениджъри и чиновници могат да подобрят представянето си на работното място. Повече за програмата на събитието може да видите тук.
Защо решихте да основете People in Flow?

- Осъзнах количеството непотребен стрес на работното място откакто бях работил над три десетилетия в корпоративния свят и седем години като съветник. Години наред работех отвън най-хубавата си форма, правейки това, в което съм добър, само че не и това, с което изпъквам и което ме зарежда с сила. Претърпях два сърдечни удара и интервенция. В този миг взех решение, че се нуждая от смяна. Целта на People in Flow е да внесе повече сила на работното място и да понижи напрежението.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Може ли да кажете повече за концепцията ви " neuro-agility "?

- Това е способността да се адаптираш, да учиш, да усвояваш и да постигаш резултати по-бързо и по-добре. Съществуват шест механизма, с които можете непосредствено да повлияете на продуктивността и успеваемостта на вашия неповторим неврологичен дизайн.

Как съгласно вас тази идея ще помогне на фирмите вбъдеще?

- Използваме тази идея, с цел да понижим риска от човешки неточности, да понижим напрежението, да повишим способността и потенциала за учене и за адаптиране към измененията. Това е фундаментално умеене, което, дружно с така наречен digital dexterity (способността и желанието да се употребяват съществуващите и нововъзникващи технологии за по-добри бизнес резултати) ще усили доста резултата на ограниченията за развиване и възстановяване представянето на чиновниците.

Кое е най-важното обръщение, което желаете да предадете на участниците в HR и Leadership Forum 2019?

- Темпът на смяна усилва нуждата от адаптиране, учене и развиване. Ясните тактики за поддръжка на хората в тези провокации са от значително значение. Вярвам, че " neuro-agility " е една такава тактика и да изследваме по какъв начин това може да се реализира по най-хубавия метод.

От програмата на HR and Leadership Forum 2019 ще научите още:Как сполучливо да се приспособяваме към непрекъснатата промянаБитката за фрагменти - по какъв начин да бъдем крачка пред конкуренциятаКак да реализираме баланс сред технологията и човешките уменияСлужителско прекарване - по какъв начин да го изградимКак да се възползваме от новите технологии на работното място
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР