© Mastercard Вискотехнологичните продукти на Samsung никога не са били

...
© Mastercard Вискотехнологичните продукти на Samsung никога не са били
Коментари Харесай

Mastercard обявява партньорство със Samsung за премиум картодържателите си

© Mastercard Вискотехнологичните артикули на Samsung в никакъв случай не са били по-достъпни, в случай че се ползвате с привилегиите на програмата за премиум картодържатели на водача в платежните и цифрови технологии Mastercard®. Заедно с водещите български банки Mastercard има необятно портфолио картови артикули в премиум и всеобщ премиум сегмент: това са и дебитни, и кредитни карти, с които клиентите имат опция за достъп до разнообразни извънредни привилегии и отстъпки, добавена стойност, неповторими услуги и скъпи прекарвания.

Премиум портфолиото на Mastercard включва Mastercard Gold, Mastercard World, Mastercard Platinum и Mastercard World Elite, а програмата за преданост за премиум картодържателите е създадена с експертизата и упоритостта да бъде справочник и връзка с най-качествените, най-съвременните и най-иновативните артикули и услуги в България.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Ето за какво тази година Mastercard и Samsung създадоха нова извънредна онлайн платформа за картодържателите на Mastercard в по-високия сегмент. От ноември 2019 година те имат опцията да се възползват от специфични цени на високотехнологични артикули като смарт телефони, домашен уреди и други, предоставяни от Samsung.

За да могат да се възползват от услугата, премиум картодържателите би трябвало да се записват в www.premiumoffer.bg, където ще открият подбор от устройства, предлагани с отстъпка единствено за тях. Единственото, което остава, е да създадат своя избор и да платят с Mastercard Gold, Mastercard World Elite и Mastercard Platinum.

Сътрудничеството с софтуерната компания - водач в световните разплащания и един от най-големите производители на електроника в света, показва специфичното им отношение към премиум картодържателите, чиито потребности и ползи са безспорен приоритет и за двете компании.

Сред другите привилегии в премиум програмата на Mastercard са: безвъзмезден достъп до бизнес салони и предпочитан достъп при тръгване от летище София, отстъпки и добавена стойност от екзотични пътешествия, круизи и SPA почивки по света от USIT Colors, VIP места за селектирани събития от Eventim, безвъзмездни електронни подписи от Evrotrust, личен шеф-готвач за кулинарни завършения, както и десетки особено създадени скъпи прекарвания в най-горещите дестинации на планетата на priceless.com.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР