Cooler Master обяви пускането на пазара на захранващите блокове X

...
Cooler Master обяви пускането на пазара на захранващите блокове X
Коментари Харесай

Cooler Master скоро ще пусне на пазара най-мощното захранване с пасивно охлаждане в света

Cooler Master разгласи стартирането на пазара на захранващите блокове X Silent Edge и X Silent Max. Новите артикули са с мощ до 1300 W и се оферират както с дейни, по този начин и с изцяло пасивни системи за изстудяване. За първи път производителят сподели тези зареждания на ревюто Computex предишното лято. Новите артикули се отнасят към премиум сегмента. Те се оферират с извънредно дългата 15-годишна гаранция от производителя.

Серията Cooler Master X Silent се състои от моделите Edge 850W, 1100W и Max 1300W. Моделите Edge са оборудвани с пасивна система за изстудяване, която включва топлинни тръби, отвеждащи топлината надалеч от съставените елементи, които се нагряват при натоварване. Това прави Cooler Master първото в света зареждане с 1100W пасивно изстудяване.

Моделите Cooler Master X Silent Max са оборудвани с доста тихи вентилатори Mobius с равнища на звук, които не надвишават 20 dBA при натоварване.

Всички захранващи блокове от серията Cooler Master X Silent употребяват единствено най-висококачествени съставни елементи. Те се доставят от пазарния водач Infineon. Новите артикули поддържат цифрово ръководство посредством фирменото приложение MasterCTRL. То ви разрешава да следите положението на захранващия блок и да настройвате разнообразни параметри на работата му.

Всички модели Cooler Master X Silent са получили документи за енергийна успеваемост 80 Plus Platinum, което демонстрира високата им успеваемост при натоварване. Твърди се също, че те са съвместими с ATX 3.0. Те са оборудвани и с 12VHPWR конектори за флагмански геймърски видеокарти.

Пълни спецификации, наличност или детайлности за цените се чака да бъдат споделени по време на ревюто CES 2024, който стартира на 9 януари.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР