Continental GT V8 Equinox Edition е името на новата ексклузивна лимитирана

...
Continental GT V8 Equinox Edition е името на новата
ексклузивна лимитирана
Коментари Харесай

Bentley с лимитирана серия на Continental GT само за Япония

Continental GT V8 Equinox Edition е името на новата ексклузивна лимитирана серия, дело на Bentley Mulliner и предопределена само за 10 платежоспособни клиента в Япония.

С лимитираната серия Continental GT V8 Equinox Edition от Bentley лимитират освен броя на произведените представители на автомобила, само че и градовете- на 6, към които ще отидат колите, като това ще бъдат Токио, Осака, Фукуока, Нагоя, Хирошима и Йокохама

От Bentley споделят, че една от отличителните особености на Continental GT V8 Equinox Edition е едноцветното осъществяване на екстериора му, което съгласно компанията акцентира в допълнение върху динамичното и мощно лъчение на неговите представители.

В композиция със специфични 22-цолови Mulliner Driving Specification алуминиеви джанти, клиентите могат да избират сред два цветови варианта- Onyx или Glacier White, които са комбинирани с допълнителен аеродинамичен пакет, в който са включени преден сплитер, заден дифузьор, вежда на багажника и странични детайли, всеки един от които направен особено от лакиран въглерод и със сребристи ръчно нанесени Moonbeam кантове. Същият цвят може да бъде открит и във вътрешността на колата, на подглавниците и ръбовете на седалките, като цялата картина е акцентирана с контрастни шевове по седалките и кормилото.

Представителите на Continental GT V8 Equinox Edition са оборудвани с четирилитров, V-образен, осемцилиндров мотор, който е в състояние да генерира максимална мощност от 550 конски сили и максимален въртящ миг от 770 Нм. Ускорението, което предлага колата е 4 секунди за класическото упражнение 0-100 км/ч, а максималната скорост на придвижване е 318 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР