CNN обяви в четвъртък, че ще организира два първични дебата

...
CNN обяви в четвъртък, че ще организира два първични дебата
Коментари Харесай

CNN насрочва два републикански дебата за януари, кара RNC да премахне ограниченията

CNN разгласи в четвъртък, че ще провежда два първоначални дебата на Републиканската партия през януари, принуждавайки Републиканския народен комитет да вземе решение дали да анулира правилото си против участващите претенденти във конгреси, които не са утвърдени от RNC.

Първият спор на CNN ще се организира в университета Дрейк в Де Мойн, Айова, на 10 януари, дни преди първите събрания в страната на 15 януари. Вторият конгрес ще се организира на 21 януари в St.. Anselm College в Goffstown, NH, два дни преди първичните избори в Granite State.

RNC към момента не е оповестил дали ще организира спомагателни диспути, само че се приказва, че обмисля да приключи условието си претендентите да не вземат участие във външни конгреси. Досега през този цикъл кандидатите за Белия дом неведнъж са се борили с RNC за присъединяване във формати, които доста наподобяват публични диспути.

Биотехнологичният бизнесмен Вивек Рамасвами би бил заинтригуван да взе участие в дебатите на CNN, сподели представителят Триша Маклафлин пред The...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР