class=first-letter-big>Ш ест нови двойки се включиха в любовното приключение „Един

...
class=first-letter-big>Ш ест нови двойки се включиха в любовното приключение „Един
Коментари Харесай

Шест нови двойки и вълнуващо предизвикателство в “Един за друг”

class= " first-letter-big " > Ш ест нови двойки се включиха в любовното премеждие „ Един за различен “ по NOVA. Във втория епизод изненадите не липсваха – 12 нови участници, подготвени за победа, се впуснаха в луда конкуренция без да виждат. Дамите влязоха в функции на похитени хубавици, завързани до бомба, подготвена да избухне всеки миг. С помощта на карти, те трябваше да упътят своите половинки из самобитен лабиринт с трудности, с цел да ги открият и спасят. Като същински командоси, кавалерите стреляха и обезвреждаха бомби, а феновете съумяха да се срещнат с новите попълнения в сантименталното предаване.

Първи в предизвикването се впуснаха Здравка и Мирослав, които са дружно от четири години. Дамата има прочут превес в връзките им – тя е по-голяма от колегата си, по-висока, получава и повече пари, само че това не помрачава щастието на двойката. Двамата реализират съвършен синхрон, макар разликите в характерите им.

Полина и Мохамед се срещат преди девет години в арабски ресторант. Нежната половинка на двойката е запленена от DJ-я, който година по-късно става неин брачен партньор и татко на детето им. Семейството на две религии живее Перник, родния град на Полина, описваща себе си като „ най-гордата перничанка “.

Следващи в тестването се впуснаха Тина и Станимир, които от четири години живеят в Бристол, Англия. Въпреки нежната си възраст, двамата са двойка от цели 10 години. Ревността не им е непозната, а пристрастеността им е да пътуват. След годежа в две дейности и предложение за брак в Париж, в този момент те мечтаят да се открият в България.
 Тина и Станимир class= " image-desc " > Тина и Станимир class= " image-source " > Източник: NOVA
Разликата във възрастта на идната двойка е 25 години в интерес на мъжа. Деница и Николай не се интересуват от мнението на хората, а нежната половинка признава, че не я тормози предходния житейски опит на нейния сътрудник. Със скандал на границата стартира запознанството сред двойката, която през днешния ден се радва на дребна щерка и щастливи фамилни връзки.

Стефания и Анжело са млада двойка, която се среща около общата им работа като аниматори. Двамата са дружно от съвсем две години, а от близо година живеят под един покрив. Амбициозните младежи имат шестгодишен проект пред себе си, като най-приоритетни сега за тях са кариерата и образованието.
 Стефания и Анджело class= " image-desc " > Стефания и Анджело class= " image-source " > Източник: NOVA
Последните участници във втория сезон на „ Един за различен “ са Лейля и Иван, които са дружно от шест години. Доскоро двамата са „ щастливо разведени “, откакто Иван не съумява да задържи дамата до себе си. Тя обаче взема решение да му даде втори късмет и сега двойката претърпява подем в връзките си, отглеждайки щастливо сина си.
 Лейля и Иван class= " image-desc " > Лейля и Иван class= " image-source " > Източник: NOVA
Не пропускайте новите епизоди на „ Един за различен “ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР