class=first-letter-big>Л идерът на партия „Атака” Волен Сидеров говори пред за

...
class=first-letter-big>Л идерът на партия „Атака” Волен Сидеров говори пред за
Коментари Харесай

Волен Сидеров говори за нова тройна коалиция

class= " first-letter-big " > Л идерът на партия „ Атака” Волен Сидеров приказва пред за идните парламентарни избори и предвижда подправяне на вота.

„ ГЕРБ са дали обещание 70 000 гласа на Вътрешна македонска революционна организация. В циганските махали се заплащат сред 150 – 300 лв.... Тези неща стават на мрачно и под покровителството на Министерство на вътрешните работи... Вътрешна македонска революционна организация не е патриотична групировка, а произведение на Държавна сигурност”, сподели Сидеров и

Той добави още, че

новата тройна коалиция е ГЕРБ, Движение за права и свободи и Вътрешна македонска революционна организация.

Според него Вътрешна македонска революционна организация заплаща на социологическите организации, с цел да им дават прогноза от 4% като резултат от изборите. Сидеров добави:

„ В момента се приготвя гигантско подправяне на изборите и пазаруване на гласове. Следващото ръководство ще бъде колониално. В момента сме колониална страна. Нямаме промишленост, нямаме стопанска система. Стигнахме до такава степен, че услугите са главният бизнес в България. Това не е обикновено за страна на интелигентни и можещи хора...

Попречи ми черната агитация аз да бъда на власт ”.

Той призна още: „ Не желая да влизам в Народно заседание, което се обитава в Централен комитет на Българска комунистическа партия, това е дежа вю... От младини съм бунтовник. Ще се боря за това, за което съм се борил постоянно – правдивост и истина. Тези, които си мислят, че са хванали властта во век и веков, ще опознаят страданието”.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР