class=first-letter-big>Х олограмите са една от най-амбициозните цели на фотографската индустрия,

...
class=first-letter-big>Х олограмите са една от най-амбициозните цели на фотографската индустрия,
Коментари Харесай

Компания ще прави холограми от всякакви снимки

class= " first-letter-big " > Х олограмите са една от най-амбициозните цели на фотографската промишленост, а съгласно една компания те са напълно покрай действителността. Компанията Looking Glass Factory споделя, че разполага с технология, която ще разреши на всеки човек да трансформира всевъзможни фотоси в холограма, оповестява Engadget.

За задачата ще е необходим нейният специфичен екран и облачна услуга. Потребителят ще може да качва фотография в услугата на компанията и тя ще бъде оценена от системи с изкуствен интелект. Технологията ще основава 3D изображение от фотографията, което ще се изобразява на екрана.

Компанията споделя, че няма никакво значение дали фотографията е същинска, или е направена изкуствено с компютър. Дори и рисунка или комикс може да бъде направена в 3D холограма посредством технологията.

Услугата няма да е безвъзмездна. Тя ще коства 20 $ за конвертирането на 100 фотоси.

Технологията се радва на огромен интерес. Тя събира финансиране в платформата Kickstarter, като се нуждаеше от 50 000 $, с цел да стане действителност. Въпреки това към този момент е събрала дарения за над 2.3 млн. $ и има време до 14-ти януари за още донори. Тези, които си купят специфичния екран по време на акцията, ще получат и 20 безвъзмездни конвертирания на фотоси.

Looking Glass споделя, че възнамерява да стартира доставки на екрана през април т.г. Самата услуга също ще тръгне редом с доставките.

style= " box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px; font-weight: bolder; " > Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от и.

style= " box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px; font-weight: bolder; " > За още настоящо наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР