class=first-letter-big>Х ерцогинята на Съсекс обвини кралското семейство в "увековечаване на

...
class=first-letter-big>Х ерцогинята на Съсекс обвини кралското семейство в "увековечаване на
Коментари Харесай

Назрява ли скандал в кралското семейство

class= " first-letter-big " > Х ерцогинята на Съсекс упрекна кралското семейство в "увековечаване на лъжливи изказвания " за нея и принц Хари.

Това излиза наяве от къс фрагмент от идното в неделя изявление на кралската двойка пред Опра Уинфри.

Във видеото Меган Маркъл назовава своите свекъри "Фирмата ", написа

“There’s a lot that’s been lost already.”

CBS Presents Oprah with Meghan and Harry: A Primetime Special this Sunday at 8/7c.
— CBS (@CBS)
Видеото от тяхното планувано за неделя изявление, бе оповестено в ранните часове на четвъртък, а цялостният диалог е избран като невиждано прозрение в късия опит на двойката като работещи кралски особи и решенията им зад преместването им в Съединени американски щати.

На въпроса към Меган Маркъл по какъв начин счита, че Бъкингамският замък ще реагира на думите й в това изявление, тя дава отговор:

"Не знам по какъв начин може да чакат, че след цялото това време, ние към момента ще мълчим, щом "Фирмата " играе дейна роля да поддържа подправени изказвания по отношение на нас ", споделя Меган.

"Ако всичко това води до риска нещо да бъде изгубено,... към този момент има доста неща, които бяха изгубени ", споделя херцогинята.

"I can't begin to imagine what it must of been like for her [Diana] going through this process by herself, all those years ago - because it has been unbelievably tough for the two of us, but at least we have each other. " — Prince Harry, on a preview of 'Oprah with Meghan & Harry'
— michelle (@ddarveyy)
30-секундният клип, част от цялото изявление, беше излъчено откакто Бъкингамският замък разгласи в сряда, че ще стартира следствие по обвиняванията в тормоз, отправени от някогашни членове на личния състав по отношение на Меган Маркъл.

В материал на The Times се твърди, че херцогинята е изгонила двама персонални асистенти, в това число един член, който е бил "унищожен " и различен, който си тръгнал с плевел рев.

В материала се твърди, че чиновниците на двореца в Кенсингтън са били безчет пъти.

материала на The Times, като го назова "клеветническа акция ", която надълбоко разстрои херцогинята, тъй като тя самата беше "обект на тормоз и е надълбоко отдадена на идеята да поддържа тези, които са претърпели болежка и контузия ".

"Преди от двореца да разгласят новината за следствието, Меган допусна, че обвиняванията против нея са били "насрочени " за миг, в който да подкопаят изявлението с Опра Уинфри ", споделят източници пред The Guardian.

Говорителят на двойката сподели още, че "неслучайно изкривените няколкогодишни обвинявания, целящи да подкопаят херцогинята ", се описват пред английските медии малко преди изявлението, където Меган и Хари "ще приказват намерено и почтено за прекарванията си от последните години ".

Интервюто пред Опра Уинфри ще бъде първият път, в който двойката взе участие в предаване с подобен огромен публичен интерес след преместването им в Съединени американски щати през март 2020 година Цялото изявление се чака да бъде излъчено от CBS в неделя, 7 март.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР