Чуйте цялата песен утре точно в 19:00ч. Световноизвестният певец Роби

...
Чуйте цялата песен утре точно в 19:00ч. Световноизвестният певец Роби
Коментари Харесай

Роби Уилямс застана до легендарната котка Феликс с новата песен „Супер е да си котак“

Чуйте цялата ария на следващия ден тъкмо в 19:00ч.

Световноизвестният артист Роби Уилямс е част от ексцентричен музикален дует. Nestle Purina споделя, че дуетната половинка на Роби Уилямс е най-игривата котка в близост – Феликс. Филмова премиера, нова ария и рекламна акция в цяла Европа от на следващия ден – това се крие зад песента „ Супер е да си котак “. С нея ще се отпразнува живота на котките и гамата от вкусни котешки храни на марката.

Феликс ще взе участие в късометражен филм с Роби Уилямс. Във кино лентата Роби прави опит да запише запаметяваща се мелодия с акомпаниращ оркестър и макар че е прието музикално великолепие, той остава на второ място, защото черно-белият котарак е по-привлекателен за прожекторите. Вдъхновение на Роби Уилямс са и неговите лични котки и воден от тези топли усеща, суперзвездата способства с гласа си за акцията, която започва от на следващия ден в цяла Европа. Повече.

Роби Уилямс показа:„ Тайната е разкрита, аз съм новият глас на Феликс. Дългогодишен почитател съм на котките, имах доста другари котки през годините и откакто изследвах очарователното им държание, мога решително да кажа, че е супер да си котак. “ 

Достъпна от 25.01 на FelixandRobbie.bg, новата ария хвърля светлина върху това по какъв начин множеството домашни котки имат страховит живот, тъкмо като котката Феликс. 

Фабио Дегли Еспости, колективен маркетинг шеф на Nestle, Purina показа: „ С Felix  реализираме съвършена композиция, в която приказваме за многообичаната котешка храна и скъпия котарак Феликс, който е неповторим интернационално приет персонаж. Комбинирайки това с единствения Роби Уилямс, получаваме най-хубавия резултат до момента. Това, че и двамата са пакостливи, потвърждава какъв брой тъкмо идеално си пасват. “  

Партньорството дебютира с премиерата на най-новата реклама на Felix. Тя ще се излъчи извънредно на 25.01 в YouTube от 19:00 ч. 

За да научите повече за най-новата ария на Феликс и Роби Уилямс, кликнете
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР