Чувствате ли се преуморени тези дни? Най-лесният начин да излезете

...
Чувствате ли се преуморени тези дни? Най-лесният начин да излезете
Коментари Харесай

10 лесни начина да направите живота си по-магичен

Чувствате ли се преуморени тези дни? Най-лесният метод да излезете от коловоза, е да се свържете още веднъж с силите към вас. Магията е към нас непрекъснато. Във Вселената, която постоянно ни изненадва, където нейният генезис и битие се движат по мистериозни способи, всичко е магия и вие сте част от нея!

Така че продължавайте да се свързвате и поддържайте магията всеки ден с тези привички в метода на живот, които могат да ви оказват помощ да деянията нещата, които желаете, по-бързо отвсякога.

Водете фантазиите си в дневник

Когато спите, вие се впускате в променено положение на битие. В течение на междинния живот, това прибавя до двадесет и шест години опит. Разбира се, от време на време фантазиите са просто фантазии. Но от време на време те са повече. Като си водите дневник на сънищата, ще можете да дешифрирате кои сънища включват известия и кои не. Докато пишете всяка заран, не се тормозете за качеството, дължината или запомнянето на всеки дребен подробност. Просто пишете и известията ще дойдат, щом откриете наклонност.

Медитирайте, Медитирайте, Медитирайте

Не е нужно да седите на възглавница, с цел да медитирате. Медитирайте, до момента в който миете чинии, возите се в метрото, чакате на опашка, къпете се. Всеки всемирски миг може да се трансформира в нещо магическо. Не сте положителни в медитацията? Ето по какъв начин: Забавете и дишайте. Фокусирайте вниманието си върху дъха си. Фокусирайте вниманието си върху тялото си и всяко придвижване, което вършиме. Настройте се към физическите си сетива сега, вместо да мислите за други моменти в мозъка си. Добре е да започнете да мислите за нещата. Просто оставете мислите да продължат да се движат, до момента в който връщате вниманието си към тялото си. Внасяйки медитацията в живота си, вие ще пренастроите мозъка си, с цел да укрепите връзката си с сегашния миг и същинската природа на действителността. Тук живее магията.

Излезте на открито и се разходете

Излизайте на разходка всеки ден. Не е нужно да е дълга разходка. Може да продължи единствено няколко минути, само че излизането на открито ще ви избие от главата. Правейки това, вие се освобождавате от меленето. Това ви оказва помощ да си спомните какъв брой свободни сте в действителност.

Дръжте телефона си надалеч от леглото си

 Начина да извършите живота си по-магичен

Вашият телефон ли е първото нещо, което виждате заран и последното нещо, което виждате вечер? Ако е по този начин, включете го, да не безпокои и го преместете! Дайте си време да съществувате без натрапчивия тон на сигнали и натрапчивото умствено бръщолевене на чуденето какъв брой лайкове сте получили преди малко. Това е сложен табиет за спиране, тъй че пробвайте да инвестирате в демодиран будилник, с цел да можете да държите телефона си другаде в къщата.

Направете вашето пространство да мирише добре

Обонянието е едно от най-мощните сетива и когато верният мирис е комбиниран с верния зодиакален знак, магията в действителност се случва. Можете да разпространите аромати в дома си с тамян или посредством изгаряне на свещени билки като култивиран чай. Можете също по този начин да употребявате етерични масла в дифузер, с цел да разпространите обичания си мирис в цялото пространство. Изберете аромата, който ще ви даде това, за което желаете помощ:

- Искате ли да се отпуснете? Заложете на лавандулови или земни аромати;

- Искаш да се събудиш? Опитайте ментови или цитрусови аромати;

- Искате ли да се почувствате царствено? Спрете се на розов мирис.

Но в последна сметка изберете това, което ви прави щастливи. Забележете какъв брой разнообразни аромати ви карат да се чувствате. И за още по-лесно увеличаване на миризмата, закачете евкалипт над душ кабината си или просто сварете няколко пръчици канела на котлона. Ще усетите резултата за нула време.

Говорете с растения и животни

Свързването с растения и животни ви оказва помощ да запомните, че всички сме преплетени. Може да се чувствате неуместно да говорите с тях, може да си мислите, че не схващат, само че това, че не знаят вашия език, не значи, че им липсва схващане. Вие към момента излъчвате енергийни трептения, които те могат да усетят. Някои от тях няма да желаят да имат нищо общо с вас. Други ще ви прегърнат с неспокойствие. Като засилите връзката си с растенията и животните, вие укрепвате връзката си с всичко и получавате по-голяма оценка за вашата роля в целия свят.

Танцувайте будни

Без значение по какъв начин се чувствате заран, сега, в който увеличите силата на звука на някоя от обичаните си песни, е мъчно да спрете тялото си да се движи в ритъма. Така че дано се движи. Това освен ви се отразява добре физически, само че и прочувствено. Като се изразявате изцяло по този метод първото нещо заран, вие задавате звук за останалата част от деня – подготвени да приемете положителните неща!

Издърпайте карта Таро

 Магия в живота

Отделете няколко минути всеки ден, с цел да изтеглите единствено една карта Таро или пророк. Чрез това вие укрепвате връзката си с Вселената е и се обучете да забелязвате знаци. Този всекидневен обред ви държи ангажирани. Таро изисква процедура за пояснение, само че тестетата с оракули са страхотни, тъй като постоянно посланието е написано непосредствено върху тях. Ако не сте осведомени с картите, вземете си колода пророк или започнете, като накарате експерт да чете картите ви. Ако желаете да работите с таро и нямате колода (и не желаете да харчите пари), помолете Вселената да ви изпрати такава.

Изключете светлините

Електрическото осветяване ни изключва от естествения цикъл на деня и нощта. Откъсва ни от природата и Вселената. Затова един час преди лягане изключете всичките си електрически лампи и вместо това изберете свещи. Като поддържате пространството си по-тъмно, ще бъде по-лесно да спите добре. Освен това ще добави малко магия и романтика към всяка вечер. Можете да живеете на светлината на камина или да си играете с слагането на свещи в дома си или да опитате ароматизирана свещ за различен елементарен метод за работа с миризмата. Дръжте една свещ на нощното си шкафче и всяка вечер, преди да заспите, си пожелайте нещо, до момента в който я духате. Опознайте тъмнината и се настанете комфортно в нея.

Масажирайте ръцете и краката си

При изгасени светлини и запалени свещи измийте краката си. Може да ви звучи малко необичайно, само че вълшебен? Да – и ето за какво. Вашите ръце и крайници работят толкоз интензивно всеки ден, с цел да ви поддържат. Вие ги употребявате непрекъснато. Сега е вашето време да се поглезите, да се обичате и да кажете благодаря. Така че измийте тези зъби, масажирайте ги с благоуханен лосион или масло, движете се нагоре по прасците и сред пръстите на краката. Направете всичко това, до момента в който им благодарите за тяхната услуга като метод да се свържете още веднъж с телесната си форма.

Вижте още: Магията на музиката 528 hz

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР