Чували сме милиони истории за невероятната връзка между кучето и

...
Чували сме милиони истории за невероятната връзка между кучето и
Коментари Харесай

Куче чака всеки ден на плажа завръщането на своя стопанин, загинал преди години в морето

Чували сме милиони истории за невероятната връзка сред кучето и неговия човек и всякога тези истории ни карат да се чудим на неизмеримата обич и отдаденост в тези взаимоотношения.

Потребител на Twitter неотдавна притегли вниманието на интернет към една такава връзка, откакто се натъкнал на куче, чакащо на брега на перуански плаж завръщането на своя собственик риболовец.

Историята на куче на име Вагуито е разказана от перуанка, която е видяла животното да се взира в безкрайното море, до момента в който се разхождала по брега на Пунта Негра, квартал на провинция Лима.

Джоли решила да остане с кучето, защото животното изглеждало добре нахранено и чисто, тъй че тя предположила, че стопанинът му ще се върне за него.

„ Той не изглеждаше зарязан, беше чист, тъй че го галех в очакване на стопанина му, само че минаха минути и никой не пристигна “, споделя Джоли.

Но тогава минаващ мъж й разказал тъжната история на това любящо творение.

Мъжът споделил на Джоли, че всички в региона са осведомени с Вагито и неговата история. Стопанинът му бил риболовец, който един ден излязъл в морето и в никакъв случай не се върнал. Кучето било негов непрекъснат сътрудник и го придружавало на всички места. Един ден той се сбогувал със своя човек, който излязъл в морето и повече не се върнал.

Сега Вагутио живее с жена, която се грижи доста добре за него, само че той към момента идва тук всеки ден и чака рибарят да се върне.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР