Чували ли сте посолство на държава да рекламира автомобилна марка

...
Чували ли сте посолство на държава да рекламира автомобилна марка
Коментари Харесай

Руското посолство ни рекламира новия “Москвич” - 55 000 лв., 100 000 за електрическия

Чували ли сте посолство на страна да популяризира автомобилна марка или модел? Е, и това го има, освен това непознатата задача е в България и “кампанията ” очевидно е ориентирана към българите.

„ В Русия се започнаха продажби на първите кросоувъри “Москвич ”. Цената на автомобила с бензинов мотор ще е към 55 хиляди лв., на електрическия автомобил - към 100 хиляди лв.. ”

Това безусловно написа през вчерашния ден съветското посолство във, има и превод на езика на Пушкин, а в поста е прикрепено и видео на ТАСС, в което е демонстрирана възродената горделивост на съветското автомобилостроене.

Както към този момент неведнъж ви информирахме, става въпрос за напълно ребрандиран JAC JS4 - китайски кросоувър.



В “Москвич 3 ” няма безусловно нищо съветско - даже емблемата и табелите са създадени от JAC, а в Москва се прави само сглобка. Въпросът е да има някаква претовареност и активност във към този момент някогашния цех на Renault, пък и налични коли за локалния пазар, ударен от глобите на Запада.

Цените не ги разясняваме, най-малкото и заради обстоятелството, че даже да изиска някой в този момент, не може да си купи “Москвич ” в България.

А ексцентричните маркетингови ходове на съветската задача, които си коства да бъдат оценени от специалисти в региона, не са занапред. В началото на април м.г. посолството означи 45-годишния празник на “Лада Нива ” с похвално слово.

И тогава, и в този момент обаче един факт поражда въпроси. Преди броени дни съветската посланичка Елеонора Митрофанова отиде на среща в Министерството на външните работи по проблема “Христо Грозев ” на задната седалка на… Mercedes S-Class. Един от знаците на автомобилостроенето в “прогнилия и декадентен ” Запад.

Можете да се уверите в това от репортажа на NOVА (от 1,30 мин. нататък във видеото нагоре - за който няма търпение).

Всичко по тематиката „ Москвич ” четете на автомобилния уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР