Чували ли сте израза Никакво желание не ви е дадено

...
Чували ли сте израза Никакво желание не ви е дадено
Коментари Харесай

Постоянно нямах енергия, докато не разбрах кой ми я краде

Чували ли сте израза „ Никакво предпочитание не ви е обещано настрана от силата, която ви разрешава да го извършите “?

То е 100% правилно. Бог е основал този свят по подобен метод, че за всяко предпочитание, което имате сега тук и в този момент, ви се дава сила, задоволителна за осъществяване на това предпочитание. Следователно хармоничният, здрав човек постоянно е цялостен с сила.

Защо тогава има моменти, в които нямате мощ или предпочитание да извършите каквото и да е? Все едно са ви извадили батерията.

Работатата е там, че вие ​​непрекъснато хабите силата си. И просто не го забелязвате!

Ето 3-те съществени крадци на сила:

1. Емоциите

Емоциите са доста енергоемка материя. Особено отрицателните, като: възмущение, наказание, безпокойствие, боязън, страдание, самобичуване и други И когато изпитвате тези страсти, изгаряте силата си като дърва за огрев в огнище.

Най-тъжното е, че хората постоянно структурират живота си по подобен метод, че не престават да изпитват познати страсти. За страдание, до момента в който продължавате да бъдете прочувствени, в живота ви ще има непрекъсната липса на сила.

2. Токсичните хора

Това са хората, които живеят в триъгълника на Карпман, в една от трите позиции: жертва, агресор или избавител. А също и тези хора, които не поддържат мотото „ аз съм добре и светът е добре “. Винаги нещо не им е наред.

Такива хора се назовават ​​още „ енергийни вампири “. И това не е без причина. В последна сметка задачата на такива хора е да изсмучат силата от вас. За да създадат това, те могат да се преструват на жертва или да ви атакуван. Във всеки случай е по-добре да спрете да поддържате връзка с такива хора.

3. Недовършената работа

Ако станете прочувствени, вместо да действате, ще имате незавършена работа. Ако играете на триъгълника на Карпман, вместо да се занимавате със личната си работа, ще имате трупане на незавършена работа. И когато тази купчина неща стане огромна, ще стартира да ви мачка като бетонна плоча.

Какво ви предлагам да извършите в този момент: запишете 10 незавършени задания, които ви идват първо на разум. Малки или огромни – няма значение. Важното е желанието неотложно да се постави завършек на тези неща. И започнете да вършиме тези неща едно по едно.

Първата задача ще бъде сложна за осъществяване, само че ще забележите, че силата ще стартира да се усилва, до момента в който се движите през листата.

Рецептата „ Как да повишите енергийните си равнища “ е много елементарна:

Спрете да бъдете прочувствени по отношение на протичащото се.
Премахнете или сведете до най-малко връзката с токсични хора.
Съсредоточете се върху настоящите задания и започнете да ги изпълнявате една след друга.

Ако извършите това, животът ви ще се извърши с сила, придвижване и ще стартира да цъфти като цвете в ръцете на ловък градинар. ❤️

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР