Чутовен скандал се заформя около най-новия детски филм Лили Рибката.

...
Чутовен скандал се заформя около най-новия детски филм Лили Рибката.
Коментари Харесай

Джендъри налазиха „Лили Рибката”

Чутовен скандал се заформя към най-новия детски филм „ Лили Рибката ”. Възмутени консуматори откриха скрита джендър агитация в лентата, научи HotArena .

Филмът, който споделя историята за едно момиченце с вълшебни сили, стана обект на остри рецензии по отношение на сюжета.

Във форумите се появи ядосан коментар от потребителка, която видя препратки към настоящия джендър проблем.

„ Родители помислете добре, преди да заведете децата си на този филм. Тук се споделя историята на едно момче, което в действителност е момиче. Гледайки кино лентата дори изпаднах в яд, меланхолия поради пропагандата прикрита в детска приказка ”.

Режисьорът на кино лентата отговори с намерено писмо на обвиняванията. Той съобщи, че сюжетът е писан преди повече от 8 години и няма никакво отношение към актуалните обществени въпроси.

„ Филмът няма за цел да се вписва в дебатите за третия пол. Разбирам, че тематиката, която вълнува госпожата е наболял
публичен проблем, само че тя няма връзка с кино лентата.

Лентата е резултат само на артистичното ми въображение и свободата на фантазията ми и не е изработен под безстопанствен диктат. Нито има за цел да прокарва социално-политически внушения.

Целта му е да приближи възрастните до децата им, да попречи на обикновената ненавист към другите / не тълкувайте думата откъм „ джендър ” страната й–различните могат да са доста повече и се намират отвън настоящия спор за броя на половете/, споделя още той, цитира „ Телеграф ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР