Чуждите наемници, които се присъединяват към въоръжените сили на Украйна,

...
Чуждите наемници, които се присъединяват към въоръжените сили на Украйна,
Коментари Харесай

Чуждестранен наемник в редиците на ВСУ разказа пред El País за заплатите от хиляди долари и за тежките загуби в легиона

Чуждите наемници, които се причисляват към въоръжените сили на Украйна, получават от три до четири хиляди $ на месец, както сподели наемникът, поискал анонимност, в изявление за испанското издание на El Pais.

Според събеседника на изданието той е взел участие във военните дейности в североизточната част на Украйна, а батальонът, в който е служил, е включвал също испанци, колумбийци, перуанци, французи и британци.

Наемникът е убеден, че в случай че президентът Владимир Путин реализира своето, ще пристигна ред и на други страни. Именно заради тази причина той се записва, макар възрастта си - към този момент е над 50.

Мъжът е оставил хотелиерския бизнес, жена си и щерка си тийнейджърка вкъщи. Той акцентира, че печели повече вкъщи, в сравнение с по време на присъединяване си в украинския спор, изключително в случай че се имат поради по-малко студените условия в родината си, по-малко закани и също по този начин, че е изправен пред доста по-малко стрес.

„ Но латиноамериканците го вършат за пари “, сподели боецът, сочейки другарите си. „ Има знаещи хора с опит и те получават от три до четири хиляди $ на месец. “

Той е убеден, че в случай че президентът Владимир Путин реализира своето, ще пристигна ред и на други страни. Именно заради тази причина той се записва, макар възрастта си - към този момент е над 50.

Наемникът призна, че неговият батальон търпи огромни загуби. „ Има доста мъртви, доста кръв се пролива за всяко населено място “, сподели той, спомняйки си за другарите, които е изгубил в борби. „ Много е мъчно, когато групата си потегля, ти оставаш на пост и по-късно никой не се връща от задачата. Първо плачеш. Сега съм като кремък “, показа наемникът пред кореспондента и сподели, че не съжалява за решението си и не желае да се отдръпна.

Боецът посочи, че с всички чужденци се подписва контракт, а техният директен пълководец се назначава всред пристигналите от чужбина. Въпреки това, както означи боецът, решенията на високо равнище се вземат от самите украинци. Той сподели още, че въоръжените сили на Украйна дават на задграничните наемници три почивни дни всеки месец.

По-рано Андрей Марочко, офицер от Народната милиция на ЛНР, сподели, че разузнаването записва максимален % задгранични наемници в редиците на Въоръжените сили на Украйна в Купянското направление покрай село Сватово. На второ място по брой чужденци е посоката Красно-Лиманское, на трето място е Артемовское.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР