Чуждестранните футболисти във Висшата лига на Англия най-често наемат учители,

...
Чуждестранните футболисти във Висшата лига на Англия най-често наемат учители,
Коментари Харесай

Ревност: Учителка по английски побърка футболните съпруги

Чуждестранните футболисти във Висшата лига на Англия най-често наемат учители, с цел да влязат оптимално бързо в британския език, който да им помогне да се приспособяват към страната, в която ще играят. Една от най-търсените в това отношение е професор Сара Дуки, която с изключение на с познанията си, притегля вниманието и с атрактивния си външен тип.

Младото момиче е родено в Португалия и е „ езиков треньор “ за играчи и треньори в британското състезание. Тя приказва съвършено португалски, британски, немски, френски и испански език, което ѝ отвори вратата към света на футбола.

За по-бързо образование употребява специфичен способ основан на техники за памет, което разрешава на играчите да научан стремежи език по-бързо.

Роденият в Калчино, Кордоба, нападател на Манчестър Сити Хулиан Алварес е един от учениците на Сара, която не стопира да го хвали за отношението му към образователния развой.

„ Във футбола е нужна ясна връзка сред играчите, с цел да се извършват тактики, да се вземат решения за елементи от секундата и да се реализират отборни цели “, изяснява момичето, което сега живее в Манчестър, Англия.

„ По сходен метод в живота ефикасната връзка може да ни помогне да изградим взаимоотношения, да разгадаем проблеми и да се ориентираме в нови култури. От повдигането на трофей от Световната купа до проучването на нов език, геният на моите възпитаници не познава граници “, написа тя фотография с Алварес.

Сара Дуки е състезателен юрист по специалност и в аржентинско телевизионно шоу сподели, че съпругите на няколко играчи я ревнуват.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР