Чуждестранни студенти по медицина в Пловдивския университет бяха объркани с

...
Чуждестранни студенти по медицина в Пловдивския университет бяха объркани с
Коментари Харесай

По погрешка: Родопчани задържаха чуждестранни студенти по медицина, объркали ги с мигранти

Чуждестранни студенти по медицина в Пловдивския университет бяха комплицирани с незаконни мигранти и арестувани от поданици на родопското село Храбрино, заяви бТВ. Инцидентът станал в неделя.

Хората в селото се подлъгали от брадите и от дезориентираното вървене на младежите из селото. Освен това не говорели български език.

„ Отидоха горе до завоя и се върнаха. Казали им тук надолу да вървят и те тръгнали по улицата надолу. Брадати някакви, като партизани “, твърди Копринка Караджова от селото.

„ Тука на моста бяха – вървят надолу-нагоре, но, не можах да видя накъде отидоха. Някъде в оная вилна зона са ходили. Обикалят, другар, крадат всичко, чувате ли ме?! Много е напечено ситуацията в България “, споделя Асен Хаджиев.

Извършили гражданския арест и се обадили в полицията. " Адмирираме бързото и навреме подаване на сигнали, когато хората станат очевидци на престъпления или закононарушения, само че подобен метод на деяние не е допустим.

В случая се оказва, че това са група младежи, тръгнали на туристическа обиколка в района ", разяснява представителят на полицията в Пловдив Анелия Влахкинова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР