Чужденците, преместили се в Швейцария, която е дом на някои

...
Чужденците, преместили се в Швейцария, която е дом на някои
Коментари Харесай

Европейската страна, в която чужденците печелят с 50% повече, отколкото в родината си

Чужденците, преместили се в Швейцария, която е дом на някои от най-големите банки в света, печелят приблизително 193 000 $ годишно. Тези пари са с 54% повече, в сравнение с те биха получавали, в случай че останат в родината си, демонстрира отчет на HSBC Holdings.

За трета поредна година европейската страна се подрежда преди всичко по стопански индикатори като най-хубавото място за живеене за емигранти. Това включва знаци като персонални финанси, кариерни благоприятни условия и непоклатимост на локалната стопанска система.

" По-голямата част от чужденците там са наети на цялостно работно време с вероятност за развиване. Освен това емигрантите в Швейцария са едни от най-оптимистично настроените във връзка с локалната стопанска система ", показва ръководителят на HSBC Expat Дийн Блекбърн, представен от Bloomberg.

На второ и трето място в класацията са надлежно Норвегия и Германия, следвани от Сингапур.

В азиатския град-държава чужденците са над 60% от популацията, като той се показва добре с изключение на в стопански аспект и във връзка с качеството на живот, интеграцията в обществото, лесното намиране на жилище, както и обществения живот.

Въпреки че във връзка с персоналните финанси Швейцария е най-хубавото място за втори дом на емигрантите, то в други аспекти страната изостава. Страната се класира много по-ниско във връзка с обществения живот, опцията за основаване на контакти и другарства с локалните, както и интеграцията.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР