Чудя се как ще успея да кръстя децата си, призна

...
Чудя се как ще успея да кръстя децата си, призна
Коментари Харесай

Дара засади дърво в Градината на доброто

Чудя се по какъв начин ще съумея да кръстя децата си, призна пред Hotnews.bg певицата Дара, до момента в който засаждаше за първи път в живота си дърво. То стана част от „ Градината на Доброто “ в новоизграденото парково пространство за отдих и спорт в кв. 335 в „ Зона Б-5 “ сред блоковете 15, 16 и 18. Инициативата е на регион „ Възраждане “-СО и Cappy България.

В новото парково пространство в столицата доброволци, измежду които и постоянно усмихната певица, пременена за случая с комфортни обувки и панталон, хванаха лопатите и засадиха 50 японски вишни и червенолистни декоративни сливи.



В новото парково пространство на повърхност от 11 дка са построени детска, многофункционална спортна площадка, стрийт фитнес и фитнес уреди, кътове за отдих с паркова мебел и озеленяване. Реализацията на плана е на стойност 594 022, 56 лева
Боряна Великова, старши бранд управител негазирани питиета в „ Кока-Кола България” показа, че от близо 20 години живее в региона. „ Той бе доста друг, когато дойдохме. Наоколо бе пустота, а на мястото на парк „ Възраждане” имаше дива гора. Сега всичко е актуализирано, красиво и зелено с площадки за спорт и деца. Това трансформира качеството на живот, тъй като за майките има луксозни места, където да разхождат децата си.



Много се веселя, че мога персонално да допринеса за нашата ангажираност като компания към общността, в която живеем, тъй като знам по какъв начин този квартал може да се промени към по-добро с дребни стъпки. Тук имаше доста хора от квартала, които се включиха като доброволци в нашата самодейност и с дребна помощ от наша страна да засадят дърво и да оставят нещо за бъдещето”, съобщи Великова. Тя също, като характерен градски човек, засажда дърво за първи път, само че дава обещание да не е последното. Cappy България към този момент води договаряния да направи и още няколко „ Градини на доброто”, освен в столицата, само че и в провинцията следващата година.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР