Чудно вкусни пилешки бутчета, които сами се разпадат от крехкост

...
Чудно вкусни пилешки бутчета, които сами се разпадат от крехкост
Коментари Харесай

Това Са Най-Сочните Крилца По Азиатски, Но Най-Важното Е Магическата Съставка!

Чудно вкусни пилешки бутчета, които сами се разпадат от чупливост

Трябват ни четири пилешки бутчета – горно и долно, само че без кожата, 450 грама бейби царевица с нарязани на две кочанчета, 250 грама кестени от консерва, нарязани на филийки, една нарязана на ленти алена чушка, китайски сос за пържене, или друга лой, настърган лук към половин чаша, четири необятни ленти от портокалова кора, лъжичка джинджифил и сол на усет.

Тези пилешки бутчета по азиатски се вършат по-лесно и от детска игра. Просто би трябвало да смесите всички посочени съставки в един в действителност огромен тиган.

Покривате тигана и оставяте продуктите да се готвят на сдържан или на муден огън за четири до шест часа. Да, времето е много, само че нямате никаква врътня около съда, а по-късно резултатът несъмнено ще си коства.

Когато към този момент е напълно готово, бавно преместете пилешките бутчета в чиниите за сервиране – само че доста деликатно, тъй като месото е толкоз нежно, че единствено се разпада от кокала. Накрая покривате със соса, в който сме го готвили и играта заспива, написа topactualno.com.

Рецептата става пъклен вкусна и има несъмнено ясна нетрадиционна нотка, която постоянно сграбчва този, който я пробва. Знаем, че ще ви допадне доста, а може и да го сервирате на околните си и по церемониален мотив.

Пожелаваме ви да си го хапнете с голямо наслаждение и да ви е доста сладко на всички!
Tags: ОЩЕ ТОП РЕЦЕПТИДЕЛИКАТЕСИВКУСНО
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР