Чудите се каква кола да си купите? Колебаете се между

...
Чудите се каква кола да си купите? Колебаете се между
Коментари Харесай

Успешната уеб поредица „Автобанда“ се завръща с втори сезон и нови водещи

Чудите се каква кола да си купите? Колебаете се сред няколко марки и модели, само че ви е мъчно да решите? На помощ идват Ива Русинова и Георги Нончев - новите водещи на уеб поредност, която се завръщат със своя втори сезон във.

След големия триумф на първия сезон, новите епизоди на автомобилната уеб поредност дават обещание да бъдат още по-интересни и вълнуващи. С бензин в кръвта един против различен ще се изправят атрактивните водещи Ива Русинова и Георги Нончев. Топ специалистите на нови, използвани, първокласни и спортни возила ще показват 10 коли, по 2 от клас, като ще дадат потребни препоръки за преимуществата и минусите на най-популярните коли у нас.
Със своя сериозен опит като дрифт водач, Ива Русинова може да сложи в джоба си всеки един мъж водач. Атрактивната дама е единствено на 27 година, само че към този момент мечтае да покори и планинските рали надпревари. Преди година сграбчва бронза по време на надпреварата Осогово, а в този момент влиза в ново амплоа, с цел да помогне със препоръки в търсенето на автомобил на потребителите на.

 Ива Русинова NOVA
Другият водещ на поредицата „ Автобанда ” - Георги Нончев, е притежател на автосервиз, чиято пристрастеност са колите. Забавен и с знания, той сервира ловко и забавно информацията за обичаните си возила. Изберете най-подходящия автомобил за вас благодарение на препоръките от „ ”.-->
 Автобанда NOVA
Нови епизоди на уеб поредицата можете да следите всеки вторник във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР