Чудили ли сте се някогана фактите във Facebook? Ще ви

...
Чудили ли сте се някогана фактите във Facebook? Ще ви
Коментари Харесай

Можем ли да вярваме на проверителите на данните за COVID-19 и ваксините - ето кой ги финансира

Чудили ли сте се някогана обстоятелствата във Фейсбук? Ще ви предоставим обстоятелства за финансирането на обособените инспекции и вие ще прецените сами за себе си.

се финансира частично от, която държи близо 2 милиарда $ в акции на компанията JohnsonJohnson, която е

So, factcheckers on Covid are funded by Vaccine Companies!
— Prashant Bhushan (@pbhushan1)  Доклад: Дезинформацията за Коронавирус има противоположен резултат в Русия Доклад: Дезинформацията за Коронавирус има противоположен резултат в Русия
Систематичната акция за дезинформация в съветските медии, целяща втълпяване на подозрения и опасения във връзка с западните ваксини, да...

По информация от FactCheck.org, те започват функционалността „ през 2015 година, която има сложена цел „ да увеличи публичното знание и схващане на науката и научните проучвания “.

През декември 2021 година те стартираха плана за инспекция на данните за COVID-19 и имунизациите против него, който, съгласно тях, цели „ да усили излагането на точна информация, като в същото време понижи въздействието на дезинформацията “.



Главният изпълнителен шеф на компанията Ричард Бесер пък е някогашен (2009) шеф на Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите в Съединени американски щати.
 И Wall Street Journal вижда злополука поради имунизацията в България И Wall Street Journal вижда злополука поради имунизацията в България
Kaтo cтpaнa-члeн нa Eвpoпeйcĸия cъюз Бългapия имa дocтъп дo oдoбpeнитe oт Зaпaдa вaĸcини cpeщy СОVІD-19 и paзпoлaгa c дocтaтъчнo дoзи з...

FactCheck.org декларира: „ Фондацията няма надзор върху нашите публицистични решения “, само че „ самостоятелните “ арбитри на Фейсбук на процедура печелят от имунизациите.

Даниел Хоровиц, основен редактор в, разяснява това по следния метод: „ С други думи, фирмите за ваксини управляват потока от информация за имунизациите.

е различен самоназначен интернет надзирател, който продава плъгин за браузър за оценяване на уеб страници по девет критерия за меродавност и бистрота. Той също по този начин се занимава с следене на страници във Фейсбук. NewsGuard получава огромна част от стартовите си средства от, гигантска световна информационна група с подразделения, които брандират изображения, дизайн на цифрови бизнес платформи, връзки с медиите и опазване на здравето.

Другият. Гигантът дава 6,5 милиона $ (5,3 милиона английски лири) безплатни средства на организации по света, които се борят с дезинформацията, с непосреден фокус върху пандемията от COVID-19.

Тези, които се възползват от финансирането, включват самостоятелна инспекция на обстоятелствата от Обединеното кралство и испанския Malta.es, които да координират интернационалните старания за увеличение на специалистите и понижаване на разпространяването на нездравословно наличие, се показва в прессъобщението.
 За дезинформация за Covid-19 YouTube блокира за седмица Sky News Australia За дезинформация за Covid-19 YouTube блокира за седмица Sky News Australia
Телевизия Sky News Australia получи възбрана да качва наличие в YouTube в продължение на седем дни, откакто наруши политиката си за...

Във Англия самодейността Гугъл News ускорява поддръжката си за организация с нестопанска цел, която дава принадлежности за инспекция и образование, както и координира мрежата.

Източник на приходи за " арбитрите на истината " са и грантове. Става въпрос за стратегия за безплатни средства на стойност 1 милион $. Те са свързани с.

Той съставлява академия по публицистика и изследователска организация с нестопанска цел, основана във Флорида. Институтът е притежател на вестник и интернационалната мрежа за инспекция на обстоятелствата () и ръководи PolitiFact.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР